Uutiset

Työkoneet

Epiroc SmartROC T25 R – älykästä porausta

Epiroc on lanseerannut uuden kauko-ohjattavan pintapuolen poravaununsa SmartROC T25 R:n, joka on tehty täysin uudelle alustalle. Tämä poravaunu tarjoaa valmistajansa mukaan useita arvokkaita ominaisuuksia, kuten poikkeuksellisen peittoalueen, erinomaisen liikkuvuuden maastossa, sovellusten monipuolisuuden sekä älykkään porauksen ohjausjärjestelmän (RCS), joka takaa tulevien ohjelmistopäivitysten yhteensopivuuden ja auttaa vähentämään vaunun ilmastovaikutuksia polttoainesäästöjen kautta.

Nyt julkaistu kauko-ohjattu SmartROC T25 R on kehitetty rakentamiseen ja
louhintaan ja tulee osaksi Epirocin SmartROC -tuoteperhettä. Smart-teknologia
sisältää älykkään Rig Control System (RCS) -ohjausjärjestelmän, joka tarjoaa Epirocin lupaamana laitteelle segmenttinsä korkeimman teknologia- ja automaatiotason.

”Olemme todella innoissamme voidessamme esitellä markkinoille tämän
porauslaitteen, joka on rakennettu täysin uudelle alustalle. SmartROC T25 R:llä on
mahdollisuus viitoittaa tietä Smart-tuoteperheessä optimoidulla peittoalueella,
erinomaisella liikkuvuudella, sovellusten monipuolisuudella ja älykkäällä RCSohjausjärjestelmällä. Tällä laitteella voi olla todellista vaikutusta asiakkaidemme tuottavuuteen”, sanoo Marcus Leü, Epirocin globaali tuotepäällikkö.

Laaja peittoalue

Saatavilla olevien puomivaihtoehtojen kääntösäde on valittavissa joko 45/45 tai
90/90. Tämä voidaan yhdistää 5,5 tai 6,1 metrin puomijärjestelmään, jolloin uuden
SmartROC T25 R:n peittoalueet ovat vastaavasti 28 (45°/45°) ja 45 neliömetriä (90°/90°).
Nämä ominaisuudet on yhdistetty roll-over pyörityslaitteeseen, joka tarjoaa 360 asteen
kääntösäteen puomin geometriaan. Sen avulla voidaan porata aivan koneen
vieressä. Tämä antaa SmartROC T25 R:lle kattavan peittoalueen. Laitteella on Epirocin mukaan segmenttinsä korkein hyötysuhde peittoalueensa ja vakavuutensa ansiosta.

”Matala painopiste, leveä telaväli ja hyvä ohjattavuus sekä täysin uusi puomijärjestelmä tekevät uudesta SmartROC T25:stä erinomaisen maastossa. Tasapainoinen ja vakaampi laite tarjoaa turvallisen työympäristön ja paremman tuottavuuden, kun vaunun voi siirtää tehokkaammin ja siten pidentää porausaikaa”, kerrotaan Epirocilta.

Pienemmät ympäristövaikutukset

Jotta ympäristövaikutukset olisivat mahdollisimman pienet, laite käyttää paljon
vähemmän hydrauliöljyä. Lisäksi polttoaineenkulutus on optimoitu älykkään RCS-ohjausjärjestelmän ansiosta.

”Tämä ei ainoastaan auta pienentämään ympäristökuormitusta, vaan myös parantaa käyttäjän työympäristöä. Jokainen näistä parannuksista on tärkeä askel kohti kestävämpää rakentamista”, luvataan Epirocilta.

Uusi 180 asteen puomin kääntökulma, joka voidaan yhdistää 360 asteen syötön pyörityslaitteeseen (hydraulinen rollover), yhdessä kolmen eri syöttöpalkin pituus vaihtoehdon, teräs- tai kumitelojen ja kompaktien kuljetusmittojen kanssa, luovat valmistajansa mukaan käyttäjälle mahdollisuuksia uusille poraussovelluksille ja uusille markkinoille.

”Olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kehittäneet laitteen, joka tarjoaa kuljettajalle laajan valikoiman arvokkaita ominaisuuksia. SmartROC T25 R tarjoaa huoltoystävällisen sijoittelun. Tärkeät komponentit ovat helposti saavutettavissa. Polttoaineenkulutus on optimoitu, ja laite on kokoonsa nähden erittäin tehokas, mikä mahdollistaa käytön vaativissa olosuhteissa. Tämä kone on suunniteltu olemaan ilmeinen valinta tämän segmentin käyttäjille. SmartROC T25 R tekee heidän työpäivästään paljon helpomman”, lopettaa Leü.

Lue seuraavaksi