Uutiset

Työkoneet

Epiroc parantaa toimitusketjunsa ennustettavuutta JDA:n ratkaisulla

Kaivos- ja infrateollisuuteen erikoistunut teknologiakehittäjä Epiroc digitalisoi toimitusketjunsa parantaakseen kilpailukykyään jälkimarkkinaliiketoiminnassa. Epiroc toimii yhteistyössä JDA Softwaren kanssa ja pyrkii kehitysprojektin kautta parantamaan asiakastyytyväisyyttä.

Epiroc kehittää ja tuottaa innovatiivisia, turvallisia ja kestäviä porauslaitteita, kallion louhinta- ja rakennuslaitteita sekä työkaluja. Lisäksi yhtiö tarjoaa huippulaadukkaita palveluja ja ratkaisuja automaatioon ja yhteentoimivuuteen.

JDA:n kehittämä teknologia auttaa Epirocia rakentamaan entistä tehokkaamman toimitusketjun. Mahdollisuus mukauttaa resursseja, materiaaleja ja toimituksia reaaliajassa sekä ennustaa potentiaaliset haasteet tukee Epirocia toimitusten tarkkuuden ja asiakaspalvelun kehittämisessä.

”Epiroc on loistava esimerkki innovatiivisesta, kehittyvästä yrityksestä, joka ymmärtää teknologiamme arvon. Tarjoamme heille poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka auttavat heitä kehittämään kilpailukykyään ja keräämään lisää positiivisia asiakaskokemuksia”, sanoo Phillip Teschemacher, JDA Softwaren Pohjois- ja Keski-Euroopan johtaja.

Lue seuraavaksi