Uutiset

Työkoneet

Entrack uusiin tiloihin Ylöjärvellä

Entrack on kansainvälinen maanrakennuskoneiden alustarakenteisiin ja varaosiin keskittynyt erittäin kokenut yritys, jonka tytäryhtiö Entrack Oy toiminut maassamme vuodesta 2014 lähtien. Yritys on erikoistunut raskaan kaluston moottorin osiin, varaosiin sekä alustojen osiin, ja myynnin toimipisteet sijaitsevat Ylöjärvellä ja Kokkolassa. Tämän vuoden alussa Entrack teki merkittävän ja suunnitelmallisen kasvun mukaisen panostuksen toimitiloihinsa, kun Ylöjärven Tuottotielle avattiin uudet, varaosakauppaan mainiosti soveltuvat 500 neliön toimitilat.

Entrack Oy:n monipuoliseen tuotevalikoimaan kuuluvat esimerkiksi Cat- ja Volvo-maarakennuskoneiden moottorien osat, kulutus- ja tieterät, kynnet ja adapterit, telaston osat, tukisukset, ajovaihteet ja kääntölaakerit sekä puomiston osat. Varaosapuolen kauppaa täydentävät onnistuneesti myös Mito-kauhat sekä HSP-Gripen-kourat. Valikoiman lisäksi yrityksen menestyksen takana on ammattitaitoinen henkilökunta, osaava palvelu sekä nopeat toimitukset.

Monipuolisuutta ja tehokkuutta

Entrackin uudet toimitilat ovat tehty varaosapuolen kauppa huomioiden ja ne soveltuvat yrityksen palveluihin mainiosti. Tuottotie sijaitsee aivan kolmostien tuntumassa, ja avaraan pihaan on helppo saapua vaikka isoimmilla yhdistelmillä. Valoisassa varastossa on reilusti yli 300 lavapaikkaa, ja suoraan hyllystä on saatavilla osia pienimmistä komponenteista aina kauhoihin tai järeisiin alustan osiin. Myynnistä Ylöjärvellä vastaavat alan kokeneet ammattilaiset Jussi Peltonen sekä Kalle Salo, ja varaston toiminnasta huolehtii Samu Lotvonen.

Entrackin varasto on tarkoin varusteltu maamme maarakennuskoneiden ammattilaisten tarvitsemilla varaosilla ja tarvikkeilla. Entrackin Kalle Salo ja Jussi Peltonen lupaavat osien, kuten kuvan J600-kynsien, saavuttavan asiakkaansa rahtipalveluiden avulla todella nopeasti.

”Tunnemme asiakaskuntamme tarpeet hyvin ja osaamme rakentaa varastovalikoiman mahdollisimman kattavaksi. Yleisimmin tarvittavat osat löytyvät suoraan hyllystä ja harvinaisemmatkin saadaan toimittajilta useimmiten Ylöjärvelle tai asiakkaalle vuorokaudessa tai kahdessa. Tämä onkin hyvin oleellista asiakaskuntamme palvelussa, sillä osia tarvittaessa kyseessä on yleensä aina kiireellinen tilanne. Osat voi tietysti hakea meiltä suoraan tai ne toimitetaan ripeästi rahtina asiakkaan luokse tai vaihtoehtoisesti suoraan työkohteisiin”, kertoo Jussi Peltonen.

Tuotevalikoima kunnossa, kauhat ja kourat kiinnostavat

Entrackin monipuolinen varaosa- ja tarviketarjonta soveltuu mainiosti maamme maarakennusalan asiakunnan tarpeisiin.

”Varastomme on vuosien mittaan rakentunut erittäin kattavaksi, ja eri tuoteryhmien sesongit tasaavat kaupankäyntiä mukavasti kaikille vuodenajoille. Luonnollisesti loppuvuoden poisto-ostot sekä kevään rakentamisen vauhtiin pääsy näkyy tilastoissa, mutta osaamme varautua niihin varastoja täydentämällä”, lisää Peltonen.

Laadukas Mito-kauhavalikoima on Entrackin uusin edustus ja tarjontaan kuuluu esimerkiksi luiskakauhoja, kaapelikauhoja sekä kuokkakauhoja.

”Olemme myös tuoneet asiakastoiveiden kautta varaosien ja alustan osien rinnalle Mito-kauhojen sekä HSP-Gripen-kourien monipuoliset valikoimat. Viimeisimpänä valikoimaamme saapuneet Mito-kauhat ovat suunniteltuja kestävyyden ja työn tehokkuuden ehdoilla, ja materiaalivalinnoissa on panostettu laatuun. Tarjolla on esimerkiksi luiskakauhoja, kaapelikauhoja sekä kuokkakauhoja, ja koneiden kokoluokissa liikutaan tonnista aina 35 tonniin saakka. Palaute uutuuskauhoista on ollut mainio ja Miton laatu vastaa selvästi maamme maarakennusalan koviin vaatimuksiin”, kertoo Kalle Salo.

”HSP-Gripen-kourat ja niiden lisälaiteet edustavat myös ruotsalaista laatutyötä ja usean erilaisen tuotteen valikoima tarjoaa kevyitä, mutta samalla kestäviä kouria hyvin monipuolisiin työtehtäviin. Kourien käytön tarkkuuteen ja helppouteen on myös kiinnitetty huomiota, ja niillä työskennellessä urakoiden valmistuminen ei jää ainakaan kourasta kiinni”, korostaa Salo.

Vauhdikas vuosi käynnissä

Kulunut vuosi on alkanut Entrackilla vauhdilla, ja Ylöjärven uudet toimitilat ovat jo osoittautuneet toimiviksi.

”Asiakkaat ovat löytäneet Tuottotielle hyvin ja sijainti on saanut kiitosta avarien tilojen ansiosta. Maarakennusalan kovan kilpailutilanteen vuoksi toiminnan nopeus sekä kustannustehokkuus korostuvat jatkuvasti, ja uusien tilojemme ansiosta pystymme auttamaan asiakaskuntaamme heidän oman liiketoimintansa taloudellisessa kehittämisessä. Varsinaiset avajaiset tulemme järjestämään Tuottotiellä huhtikuussa Mansen Mörinöiden yhteydessä, mutta luonnollisesti kaikki ovat tervetulleita tutustumaan uusiin tiloihimme jo aikaisemminkin”, päättävät Peltonen ja Salo.

Lue seuraavaksi