Uutiset

Työkoneet

Engconeille vuoden lisätakuu

Engcon tarjoaa 1.9.2015 alkaen vuoden lisätakuun kaikkiin uusiin rototiltteihihinsä. Engconin tiedotusvastaavan Sten Strömgrenin mukaan Engconin uusin rototilttimallisto, Generation 2, on niin huomattava edistysaskel sekä tekniikan että laadun suhteen, ettei Engcon epäröinyt hetkeäkään päättäessään tarjota sille lisätakuun.

”Kyllä, se on aivan totta. Nyt kun koko Generation 2 -sarja on pian valmis, on aika esitellä vuoden lisätakuu”, Sten Strömgren jatkaa.

Sten Strömgren muistuttaa, että vuoden lisätakuutarjous koskee myös edellisen sukupolven rototilttejä, jos ne on myyty uusina 1.9.2015 jälkeen.

”Vuoden lisätakuu on myös tapa tarjota asiakkaillemme parempaa palvelua, parantaa heidän kannattavuuttaan ja lisätä heidän luottamustaan tuotteisiimme”, Sten Strömgren kertoo.

Ajoneuvo- ja konevalmistajien yleisen käytännön mukaisesti Engcon on asettanut vuoden lisätakuun ehdoksi huolto-ohjelman tiettyjen toimenpiteiden suorittamisen.

”Tiedämme kokemuksesta, että säännöllisesti huollettu tuote tuottaa käyttäjälle enemmän lisäarvoa, sillä se aiheuttaa vähemmän käyttökatkoksia ja sen käyttöikä on pidempi. Lisäksi tuotteen jälleenmyyntiarvo paranee”, Sten Strömgren kertoo vielä ja jatkaa, että lisätietoja vuoden lisätakuusta on Engconin verkkosivustolla.

Lue seuraavaksi