Uutiset

Työkoneet

Engcon ilman letkuja

Engconin letkuton moduulijärjestelmä ja suurvirtausläpivienti ovat valmiit toimituksia varten. Ne tekevät kallistuvasta kauhanpyörittäjästä entistä kevyemmän ja helpommin huollettavan sekä mahdollistavat suuremmat virtaukset.

Kallistuvien kauhanpyörittäjien valmistaja Engcon esitteli keväällä 2018 ainutlaatuisen moduulirakenteen, jonka ansiosta automaattinen EC-Oil-öljyliitäntäjärjestelmä sekä GRD-tartuntakourakasetin ja SWD-harjalaitteen hydrauliikkaliitännät voidaan jälkiasentaa kokonaan ilman letkuja. Nyt Engcon ilmoittaa olevansa valmis siirtymään prototyypistä ja esisarjavaiheesta sarjatuotantoon.

Letkuton rakenne tarjoaa ylivoimaisen helppouden ja selkeän työlaitekiinnikkeen. Engconin automaattisen EC-Oil-öljyliitäntäjärjestelmän jälkiasennus on helppoa, koska lohkot kiinnitetään ruuvein ilman letkujen vetoa. Vastaavasti yhtä helppoa on asentaa ja jälkiasentaa liitännät Engconin uuteen, irrotettavaan ja jälkiasennuskelpoiseen GRD-tartuntakourakasettiin ja SWD-harjalaitteeseen.

Uusi suurvirtausläpivienti
Samanaikaisesti uuden moduulirakenteisen työlaitekiinnikkeen kanssa Engcon on kehittänyt uuden pyörivän suurvirtausläpiviennin, joka mahdollistaa hydrauliikan jopa 200 litran minuuttivrtauksen. Tämä onnistuu hydrauliikan toimintojen ”suorasyötöllä” ilman, että virtaus kulkee kallistuvan kauhanpyörittäjän venttiilien kautta. Uudessa suurvirtausläpiviennissä on lisäksi erillinen vuotoöljykanava, jonka kautta vuotoöljy voidaan johtaa kallistuvan kauhanpyörittäjän kautta. Engconin uusi suurvirtausläpivienti on mitoitettu enintään 350 baarin paineelle.

”Tämä tuotekehitys sisältyy ainutlaatuiseen moduuliajatteluumme, jonka mukaisesti tarjoamme perustuotteen, johon asiakkaat voivat helposti lisätä toimintoja jälkikäteen. Lisäksi ehkäisemme vuotavista, työlaitekiinnikkeessä liikkuvissa letkuista aiheutuvat ongelmat”, sanoo engcon Groupin kehityspäällikkö Fredrik Jonsson

Toimitukset alkavat vuonna 2019
EC214- ja EC219-kallistuvien kauhanpyörittäjien moduulirakenteisten ja QS60-kokoisten työlaitekiinnikkeiden sarjatoimitukset alkavat Pohjoismaiden markkinoilla vuoden 2019 alussa ja muilla markkinoilla toukokuussa 2019.

EC233-kallistuvan kauhanpyörittäjän QS70-työlaitekiinnikkeiden sarjatoimitukset aloitetaan Pohjoismaiden markkinoilla vuoden 2019 alussa ja muilla markkinoilla heinäkuussa 2019.

EC226-kallistuvan kauhanpyörittäjän QS70-työlaitekiinnikkeiden sarjatoimitukset alkavat Pohjoismaiden markkinoilla loppukeväällä 2019 ja muilla markkinoilla lokakuussa 2019.

 

 

Lue seuraavaksi