Uutiset

Työkoneet

E.Helaakoskelle viisi Tadanoa

Tadanon osastolla koettiin Baumassa iloisia hetkiä, kun E.Helaakosken toimitusjohtaja Jarmo Helaakoski ja Tadano Demag Scandinavia AB :n myyntipäällikkö Pertti Isokorpi sinetöivät kaupat neljästä mobiilinosturista ja yhdestä tela-alustaisesta teleskooppinostimesta.


Artikkelikuva: Tadano AC 7.450-1


Toimitus pitää sisällään seuraavat mobiilinosturimallit: AC 7.450-1, AC 3.045-1 City ja AC 4.080-1 (2 kpl). Tela-alustainen nostin on tyyppimerkinnältään GTC-2000. Kolme viimeksi mainittua mobiilinosturia on varustettu E-Packilla.

”Investoimme tällä hetkellä paljon ympäristöystävällisiin tuotteisiin, joiden avulla nosturikalustomme edustaa kestävää kehitystä parhaimmillaan. Esimerkiksi Tadanon tarjoama E-Pack on yksi monista tulevaisuuteen suuntautuvista ratkaisuista, jotka ovat mielestämme yksinkertaisesti välttämättömiä tänä päivänä”, Jarmo Helaakoski sanoo.

Hän kertoo samalla tärkeän syyn, miksi hänen yrityksensä päätti tehdä tämän mahtitilauksen juuri Tadanolta.

Vasemmalta: Pertti Isokorpi, Jarmo Helaakoski ja Jimmy Berntsson (Tadano).

”Tadanon viisas strategia on kehittää päästöjä vähentäviä teknologioita erittäin nopealla aikataululla. Näitä ovat paitsi edellä mainittu E-Pack, myös sähkökäyttö ja se tosiseikka, että leijonanosa Tadanon valmistamista nostureista on yhteensopivia vaihtoehtoisten dieselpolttoaineiden kanssa. Itse asiassa kaikki nyt tilatut nosturit voivat käyttää esimerkiksi uusiutuvaa dieselpolttoainetta (HVO)”, Helaakoski lopettaa.

”On erinomaista, että E. Helaakosken kaltainen erinomainen ja pitkäaikainen asiakas jakaa tavoitteemme ympäristöystävällisemmästä nosturitoiminnasta. Se on asia, josta olemme tietysti erittäin iloisia, ja se auttaa varmasti molempia yrityksiä valitulla kurssilla pysymisessä”, Isokorpi korostaa.

Ensimmäiset nosturit on suunniteltu toimitettavaksi marraskuussa 2022.

”Kaikki koneet on näin ollen toimitettu toukokuuhun 2023 mennessä”, Isokorpi lopettaa.

Lue seuraavaksi