Uutiset

Työkoneet

Doofor DF430X vanhaan poravaunuun

Doofor DF430X

Doofor on tuonut markkinoille asennussarjan, jolla Doofor DF430X -porakone saadaan helposti asennettua käytettyyn poravaunuun. Doofor DF430X on 36 mm:n reikäkoolle tehty porakone ja sen erityisesti jälkiasennuksia varten suunnitellussa kelkkalevyssä on paineilmatoiminen porakangen pidinsylinteri. Pyöritysmoottorivaihtoehtoja on useita ja pyöritysmoottori kannattaakin valita tarvittavan vääntömomentin ja peruskoneen öljyntuoton mukaan.

”Tarjoamme asiakkaalle aina mahdollisuuden testata erilaisia vaihtoehtoja. Aina ei voi olla varma vanhemman poravaunun öljyntuotosta eikä siitä, millaista työtä porakoneella tullaan eniten tekemään. Vaakareikien poraus ja reikäsyvyyden lisääntyminen vaativat tietysti enemmän vääntöä”, toteaa Doofor Oy:n tuotepäällikkö Lassi Kungas. Hän kertoo myös, että uuden porakoneen asentamiseen menee Dooforin huoltotiimiltä noin kolme tuntia. ”Joskus olemme joutuneet jatkamaan esimerkiksi voiteluletkua, mutta sen tyyppiset työt eivät juurikaan lisää asennusaikaa.”

Doofor Oy on päättänyt uudistaa suositun porakoneenvaihtokampanjansa, jossa käytetystä porakoneesta annetaan jopa 50 % hyvitys asiakkaan hankkiessa uuden Doofor-porakoneen. Kampanja on tarkoitettu etenkin vanhempien poravaunujen omistajille, joiden poravaunun alkuperäinen porakone alkaa lähennellä taloudellisen käyttöikänsä loppua. ”Vaihtamalla tilalle Doofor-porakoneen, saa poravaunulle vielä monia porakilometrejä lisää erittäin pienellä investoinnilla. Tuottavuutta voi lisätä myös tällaisella ratkaisulla!”, kehuu Lassi Kungas. Doofor Oy on suunnitellut ja valmistanut porakoneita vuodesta 1993 ja se valmistaa vuosittain 100–200 hydraulista kallioporakonetta.

Lue seuraavaksi