Uutiset

Työkoneet

Destian kesätyöhaku aukeaa – hae tositoimiin

Maanantaina 4.12. aukeaa haku Destian kesätyöpaikkoihin. Lähetä hakemuksesi tammikuun loppuun mennessä ja voit päästä työskentelemään huippujoukkoon infra-alan näköalapaikalle.

Destia hakee ensi kesäksi erityisesti rakennusmestari-, insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita haalari- ja työnjohtoharjoitteluun erilaisille infrahankkeille. Avoimia tehtäviä on myös esimerkiksi suunnittelun puolella sekä radan kunnossapidossa ja rakentamisessa. Kesätyöntekijöitä haetaan koko Suomen alueella.

”Arvostamme työntekijöitä, jotka haluavat oppia uutta ja jotka tekevät töitä hyvällä asenteella. Meillä pääsee todella luomaan toimivampaa maailmaa”, kertoo HRD Manager Maija Kuurne.

Destia on jälleen ensi kesänä yksi Vastuullinen kesäduuni 2018 -kampanjan pääkumppaneista.

”Haluamme tarjota nuorille laadukkaita kesätyöpaikkoja ja olemme sitoutuneet vastuullisen kesätyön kuuteen periaatteeseen: hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.”

Destian avoimiin kesätyöpaikkoihin voi tutustua osoitteessa www.destia.fi/rekry ja siellä voi täyttä myös kesätyöhakemuksen 31.1.2018 mennessä.

”Mutta mitä pikemmin hakemuksen lähettää, sen parempi. Haastattelemme ja palkkaamme kesätyöntekijöitä sitä mukaa, kun hakemuksia saapuu”, Kuurne kehottaa.

Lue seuraavaksi