Uutiset

Työkoneet

Destia tekee laiturin Nauvoon

Destia on allekirjoittanut urakkasopimuksen Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa yhteysaluslaiturin rakentamisesta Nauvossa. Työt hankkeella alkavat viikolla 50 ja laiturin tulee olla toimintakunnossa 20.4.2018 mennessä.
Urakassa rakennetaan uusi betonilaituri vanhan, jo puretun laiturin tilalle. 35 metriä pitkä ja 4,5 metriä leveä laituri rakennetaan puupaaluperusteisen työsillan varaan. Uuden laiturin porapaalutus ja ankkuroinnit toteutetaan myös väliaikaisen työsillan päältä.

”Aikataulu urakassa on kireä. Laituri sijaitsee vierasvenesatamassa Nauvon keskustassa ja on erittäin tärkeää, etteivät työt häiritse alueen turismia. Talvitöissä on aina omat haasteensa, mutta toteutamme työt sovitussa aikataulussa”, kertoo Destian työpäällikkö Mauri Ketonen.

Työt hankkeella aloitetaan satama-altaan ruoppauksella sekä työnaikaisen sillan rakentamisella. Porapaalutus on isossa roolissa urakassa ja paalutukset toteutetaan yhteistyössä vaativaan pohjarakentamiseen erikoistuneen Destia Engineeringin kanssa. 

Lue seuraavaksi