Uutiset

Työkoneet

Cramon huutokauppa tuotti 10 000 euroa

Eurooppalaisen Champions Hockey Leaguen Top Scorer -yhteistyökumppani Cramo järjesti verkossa hyväntekeväisyyshuutokaupan, jossa ostajilla oli mahdollisuus huutaa itselleen joukkueiden parhaiden pistemiesten pelipaitoja.

Kaikkiaan huutokauppa tuotti 10 000 euroa, mukaan luettuna Cramon antama lahjoitus. Tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan SOS-Lapsikylälle. Siitä 7000 euroa käytetään lasten liikunta- ja urheiluharrastusten tukemiseen Suomessa ja 3000 euroa Tsekeissä.

”Urheilu- ja liikuntaharrastusten merkitys on toiminnassamme erittäin tärkeä, joten olemme iloisia, että Cramo valitsi meidät miettiessään lahjoituskohdetta. On hienoa, että huippu-urheilusta saadaan tällä tavoin välitetty rahaa lasten ja nuorten liikunnan tukemiseksi”, iloitsee SOS-Lapsikylän varainhankintapäällikkö Kei Heikkilä.

Paitojen lähtöhinta oli 100 euroa yhtä poikkeusta lukuun ottamatta. Vuoden 2015–16 mestaruuden voittaneen Frölunda Indiansin paidan lähtöhinta oli 200 euroa, ja paita nousikin odotetusti huutokaupan suosituimmaksi: se huudettiin 630 euron hintaan.

Suomalaisista seuroista huutokaupassa olivat mukana kaikki CHL:ssä pelanneet joukkueet eli Blues, HIFK, JYP, KalPa, Kärpät, Lukko, Tappara ja TPS.

Suomalaisjoukkueista korkein tuotto saatiin JYP:in ja Bluesin pelipaidoista, jotka molemmat huudettiin 300 euron hintaan.

”Kampanjan ansiosta pystyimme tarjoamaan CHL-faneille ainutlaatuisen tuotteen ja samalla auttamaan avun tarpeessa olevia lapsia. Tässä huutokaupassa voittivat kaikki”, kiittelee Cramo-konsernin markkinointijohtaja Lasse Huuhka.

Cramo toimii CHL:n yhteistyökumppanina myös syksyllä alkavalla kaudella.

Vuokrausasioissa palvelee vuokrata.fi-palvelu.

Lue seuraavaksi