Uutiset

Työkoneet

Cramo perustaa verkkovuokraamon

Cramo haluaa olla rakennusalan digitaalisessa kehityksessä edelläkävijä ja tarjoaa jatkossa asiakkailleen vuokrauspalvelunsa myös verkossa. Uusi eCRent-verkkovuokraamo avaa ovensa yritysasiakkaille joulukuussa.

Cramo uudistaa sekä konsernin että kaikkien toimintamaidensa verkkosivujen ilmeen ja ympäristön. Samalla avaa ovensa eCRent-verkkovuokraamo (lausutaan easy rent) yritysasiakkaille Suomessa, Saksassa ja Ruotsissa. Cramo ottaa eCRent-palvelun käyttöön myös useissa muissa konsernin toimintamaissa ensi vuoden alussa.

− Olemme Cramolla rakennuskonevuokrausalan edelläkävijöitä ja tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön nyt myös digitaalisesti. Verkkopalvelut ovat asiakkaillemme yhä tärkeämpiä, joten olemme vastanneet heidän toiveisiinsa ja monipuolistaneet palveluvalikoimaamme, kertoo Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

eCRent palvelee ympäri vuorokauden

Uusi eCRent-verkkovuokraamo palvelee erityisesti niitä Cramon asiakkaita, jotka haluavat hoitaa asiointinsa mieluiten verkossa. Palvelu toimii saumattomasti myös mobiilisti.

− Usein laitetilaukset meille tehdään työmailla haastavissa olosuhteissa, toisinaan myös toimistoaikojen ulkopuolella. Asiointi verkkovuokraamossamme on yhtä helppoa, mutta nopeampaa kuin piipahdus vuokraamolla tai puhelinsoitto meille. Tilauksen meille voi tehdä napin painalluksella riippumatta kellonajasta, summaa Cramo Oyj:n tuore eChannel Manager Elina Aalto.

eCRent kattaa Cramon suosituimmat laitteet ja kaluston. Asiakas voi tilata tuotteen verkossa joko kuljetuksen kera suoraan työmaalle tai noutaa sen itse Cramon vuokraamosta. Verkkovuokraamossa hoituvat myös laitteiden palautukset. Palvelu listaa asiakkaan tilaushistorian työmaittain, joten asiakas voi tutkia omaa vuokraushistoriaansa ja pysyä perillä kalustotarpeistaan entistä helpommin.

− Tulemme kehittämään ja laajentamaan verkkopalvelujamme jatkuvasti ja toivomme asiakkailtamme palautetta. Tämä on meille iso digitaalinen askel eteenpäin. Toivomme, että voimme tuottaa asiakkaillemme mainioita päiviä nyt myös verkossa, Aalto sanoo.

eCRent-verkkovuokraamon löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.cramo.fi sekä suoraan sivuillamme osoitteessa ecrent.cramo.com/fi-fi/start.

Lue seuraavaksi