Uutiset

Työkoneet

Cramo Helpotus toteutettiin asiakkaiden toiveesta

Cramo Helpotus

Cramo on tuonut markkinoille ja työmaille uuden wc-palvelun, Cramo Helpotuksen. Samalla Cramo lähtee mukaan kilpailtuun siirrettävien wc-yksiköiden markkinaan. Uusi palvelu päätettiin käynnistää, koska asiakkaat toivovat joustavaa, yhdeltä luukulta saatavaa wc-ratkaisua työmaille ja teollisuuden tilapäiskäyttöön.

Ensimmäiset Cramo Helpotukset on jo toimitettu pääkaupunkiseudun rakennustyömaille.

”Olemme vastanneet aikaisemmin työmaiden ja esimerkiksi teollisuuden seisokeissa wc-tarpeeseen alihankkijoiden avulla. Asiakkaamme ovat kuitenkin toivoneet, että laajentaisimme tarjontaamme omaan tilapäiseen wc-palveluun, jotta kaikki sujuisi kerralla yhdellä tilauksella. Nyt toimitamme siirrettävät wc-yksiköt paikoilleen ja vastaamme niiden puhdistuksesta, papereista ja käsideseistä sekä tyhjennyksestä. Yksiköt ovat kemiallisia ja kemikaalit biohajoavia”, Cramo Finlandin myyntijohtaja Mikko Tervakangas kertoo.

Palvelutarjonnan lisääminen oli Cramolle luontevaa, koska emoyhtiö Boelsilla on pitkät perinteet Euroopassa siirrettävän wc-kaluston toimittamisesta.

Ensivaiheessa Cramo tuo satoja vessoja pääkaupunkiseudulle rakennus- ja infratyömaille sekä teollisuuden ja julkisen sektorin käyttöön. Liiketoimintaa laajennetaan myöhemmin myös muun muassa tapahtumiin. Asiakkaille Cramon talvi- ja kesäkäyttöön tarkoitetut wc-mallit esiteltiin Cramon Konepäivien yhteydessä Vantaan Åbyssä maaliskuun lopulla. Kevyempi kesämalli eroaa oranssilla värityksellään eristetymmästä talviyksiköstä.

”Lähdimme markkinoimaan uutta palvelua iloisella ja vitsikkäällä mielellä. Teimme muun muassa kampanjavessoja, joissa on vitsejä, koska vuokrauksen, työn ja toiston välissä on aina helpotus. Tuomme tiukkojen rakennusaikataulujen ja kovan työn väliin helpotuksen hetken ihan konkreettisesti ja oranssinkirkuvasti”, Cramo Finlandin markkinointipäällikkö Satu Soitula kertoo.

Cramo Helpotus wc-yksiköitä on vuokrattavissa Cramon toimipisteiltä ja verkkokaupasta pääkaupunkiseudulla.

Lue seuraavaksi