Uutiset

Työkoneet

Corona Capital rahoittaa urakoitsijan pitkät maksuajat nopeasti ja selkeästi

Rakennusurakoitsijan on pidettävä työmaat toiminnassa ja maksettava palkat ja verot ajallaan. Corona Capital toimii Hoog Oy:lle ripeänä ja luotettavana rahoituskumppanina. 
Työmaapäällikkö Riho Mandri katselee Espoon Westendissä työmaaparakin ikkunasta tonttia, jolle heidän toimestaan rakentuu kuusi omakotitaloa. Yli puolivälin ollaan, nämä talot valmistuvat parin kuukauden päästä. 

Hoog Oy on kasvattanut alalla mainetta työn laadulla, mikä on poikinut lisää urakoita.

– Nyt työtä riittää, eikä meidän ole tarvinnut hakea keikkaluontoista työtä. 

Mandri on toiminut koko uransa rakennusalalla. Rakennuksilla hän on työskennellyt kotimaassaan Virossa sekä eri puolilla Eurooppaa ja myös Venäjällä. Nykyään hän johtaa työmaita Suomessa. 

Mandri tietää, että aliurakoitsijan rooli voi olla hankala. Työmaita pyöritetään omalla rahalla, sillä maksusuorituksia tehdystä työstä joutuu odottamaan. Suomessa maksuajat ovat yksinkertaisesti pitkät. 

Rahoitusyhtiöt tutuksi pitkien maksuaikojen vuoksi
Mandri on jo tottunut rahoitusyhtiöiden asiakas. Ruotsin vuoden 2005 hirmumyrskyn jälkiraivaustöissä Ruotsin valtion monet toimijat toimittivat maksuja kankeasti. Rahoitusyhtiöiden hyödyntäminen tuli silloin Mandrille tutuksi. 

Suomessa Hoog Oy valitsi rahoitusyhtiökseen Corona Capitalin. Mandri huomasi Corona Capitalin positiivisen asenteen heti ensikontaktin aikana. Heidän viestinsä oli heti alusta asti selvä: Meidän kanssamme onnistuu. Ja on onnistunutkin.

– Suomessa yrittäjän on muistettava kaksi pyhää asiaa: palkat ja verot. Kummassakaan maksu ei saa myöhästyä. Ilman Corona Capitalia olisimme välillä olleet suoraan sanottuna hädässä. 

”Parasta on yksinkertaisuus ja selkeys”
Perinteisistä pankeista Mandrille on jäänyt nihkeät tunnelmat. Hän ei ole sanojensa mukaan tottunut maamme pankkien hidasteluun. Yrittäjän on joustettava ja toimittava ripeästi erilaisissa tilanteissa – sellaista kohtelua hänkin toivoo osakseen. 

Toiminta rahoitusyhtiön kanssa on tuonut tekemiseen Mandrin kaipaamaa jouhevuutta ja yksinkertaisuutta. Rahoitussumman saa nopeasti, ja jokaisesta rahoituksesta saa raportin kirjanpitoon.

– Parasta on yksinkertaisuus ja selkeys. Sieltä saa ihmiset kiinni heti kun on tarve. Mitä puhelimessa luvataan, sillä tavalla siellä toimitaan. 

Ystävät ja kollegat ovat silloin tällöin kyselleet Mandrilta, miten hän onnistuu rahoittamaan pitkät maksuajat. 

– Vastaan, että käytän Corona Capitalin palvelua, puhelinnumero on tässä, soita sinne. Meidän firmallemme tämä järjestely on toiminut hyvin. 

Kaupallinen yhteistyö: Corona Capital Oy

Lue seuraavaksi