Uutiset

Työkoneet

Cat 303E CR – kompakti 3,5-tonninen

Uudessa Cat 303E CR -minikaivukoneessa on 1500 millimetriä leveä puskulevy eli se on samalla koneen maksimi leveys. Peräylitys on sekin vain 127 millimetriä. Valmistajan mukaan kyseessä on ideaaliset ulkomitat työskennellä turvallisesti ja tehokkaasti ahtaimmillakin työmailla.

Cat C1.3 –dieselmoottori anta 17,5 kilowatin tehon kuormantuntevalle hydraulijärjestelmälle. Vaikka kuvassa on turvakaari (3310 kg), saa koneeseen myös ohjaamon (3530 kg). Tavoitteena on ollut tehdä koko hallinnasta katkaisimineen mahdollisimman yksinkertainen, jolloin uutuus soveltuu hyvin konevuokraamoidenkin käyttöön.

Kaivuvivut ovat esiohjatut ja hallinnan tarkkuuden luvataan olevan ensiluokkaisen. Lisähydrauliikkaa hallitaan kaivuvipujen peukalopyörillä.Lisähydraliikkalinja on varustettu paineakulla, joka vähentää paineiskuja sekä helpottaa työlaitteen hydrauliletkujen kiinnitystä.

Kauhan kaatokulma on nyt 200 astetta, mikä edesauttaa kauhan tyhjentymistä tahmeimmillakin materiaaleilla ja maksimi lastauskorkeuksilla.  Koneessa on tyvitaitto. Puskulevyssä on kellunta. Kumitelojen lisäksi tarjolla on teräsvaihtoehto. OP.

Lue seuraavaksi