Uutiset

Työkoneet

Case-konemyynti palvelee

Rentti aloitti elokuussa Case-maarakennuskoneiden maahantuonnin ja myynnin Suomessa. Maarakennuskoneiden parissa toimineena yrityksenä Rentillä on vankkaa kokemusta niin uusien kuin käytettyjen koneiden kaupasta. Yritys palvelee asiakkaitaan myös konevuokraamotoiminnalla. Rentti toimii Honkajoella Pohjois-Satakunnassa, ja myyntiverkosto on laajentunut myös Etelä- ja Pohjois-Suomeen.

Rentin Pohjois-Suomen konemyyjä Janne Paakkunainen uuden Case CX145D -kaivukoneen kanssa Honkajoen Konepäivillä.

Pohjois-Suomessa Rentillä on asiakkaita palvelemassa Janne Paakkunainen, joka on tehnyt Case-kauppaa jo muutaman vuoden ajan aikaisemman maahantuojan palveluksessa.

”Ensimmäiset Case-kaupat on jo tehty Rentin nimissä”, totesi Janne Honkajoen Konepäivillä marraskuun alussa. Janne on ollut kaupan alalla jo yli kymmenen vuotta, ja Pohjois-Suomen asiakkaat ovat hyvin tulleet tutuiksi.

”Hyvin on homma alkanut”, toteaa Janne Casen uudesta tulemisesta.

Harri Hassinen on myynyt Caseja Suomessa jo kymmenen vuotta. Etelä-Suomen asiakkaiden lisäksi Harri tekee Rentillä Case-myyntiä myös Itä-Suomeen.

Vantaan toimipisteen viralliset avajaiset 19.1.

Rentti on avannut Case myyntiä varten omat tilat Vantaalle, osoitteeseen Kiitoradantie 3. Uusien tilojen avajaisia vietetään tammikuun 19:s päivä. Vantaalla asiakkaita palvelee Case-myynnissä monille tuttu Harri Hassinen. Harri on myynyt Caseja jo kymmenen vuotta.

”Hyvin ovat asiakkaat ottaneet muutoksen vastaan. Samoin valmistajan uusi mallisto herättää kyllä kysyntää, koska tuotteet ovat todella hyviä”, sanoo Hassinen. Etelä-Suomessa Case on tunnettu merkki, ja perinteiset asiakkaat ovat varmasti tyytyväisiä myynnin ja huollon jatkumiseen.

Konemyynnin lisäksi Harri hoitaa Rentin konevuokrauspalvelua Kiitoradantieltä. Tulemme tarjoamaan kattavan valikoiman vuokrakoneita kaivukoneista suorasyöttöseuloihin, traktoreita ja pyöräkuormaajia unohtamatta. Vantaalla myynnin kanssa samassa kiinteistössä asiakkaita palvelee myös merkin sopimushuoltona toimiva Vantaan työkonekonehuolto Oy. Samasta osoitteesta löytyy myös varaosat Case- ja New Holland -maarakennuskoneisiin.

”Pyrimme saamaan Vantaan toimipisteen avajaisiin monipuolisen kattauksen Case-koneita esille”, sanoo Rentin toimitusjohtaja Juha Leivo.

”Pyrimme palvelemaan asiakkaita valtakunnallisesti ja ensimmäisten kuukausien aikana olemme onnistuneet myymään Caseja niin pohjoiseen, etelään, itään kuin länteenkin. Samalla olemme rakentaneet kattavan Case huolto- ja varaosaverkoston. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme Vantaan toimipisteen avajaisiin Kiitoratapäiville 19.1.2018”, kehottaa Juha.

Lue seuraavaksi