Uutiset

Työkoneet

Berner Koneet vahvistaa lakaisukonemyyntiään

Pekka Sorjonen on aloittanut marraskuussa Berner Oy:ssä lakaisukoneasiantuntijana Berner Koneet –liiketoimintayksikössä.

Sorjosen vastuualueena on koko Dulevo-lakaisukoneiden laaja valikoima, työnnettävistä lakaisulaitteista aina suuriin katulakaisukoneisiin. Sorjonen on aiemmin työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan Berner Oy:ssä myyntipäällikön ja tuoteryhmäpäällikön tehtävissä.
”Olen innoissani aloittaessani uudessa tehtävässäni lakaisukoneiden parissa. Kaikki me tiedämme ja muistamme miten muun muassa kevätaikaan katupöly ja jalkojen alla rapiseva sora ärsyttävät kulkijaa. Dulevo-lakaisukoneet auttavat pitämään ympäristön siistinä ympäri vuoden, myös tuolloin keväällä”, kertoo Sorjonen. Hänen perheeseensä kuuluvat vaimo, aikuiset lapset ja lastenlapsia. Mikäli vapaa-aikaa jää, löytää Sorjosen varmimmin golf-kentältä tai pyöräilemästä.

Berner Koneet tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja yritysten konekannan hallintaan; myy, vuokraa, rahoittaa ja huoltaa trukkeja sekä kiinteistönhoitokoneita. Lisäksi yritys tarjoaa kattavat varaosa-, huolto- ja kunnossapitopalvelut koko maan laajuisella ammattitaitoisella verkostolla. Se koostuu Bernerin maahantuojaorganisaatiosta sekä valtuutetuista jälleenmyyjistä ja sopimushuoltoyrittäjistä. Berner Koneiden pääpaikassa, Vantaan Viinikkalassa, toimivat yrityksen myynti, huolto ja varaosakeskus.

Berner Koneet toivottaa uuden vahvistuksen lämpimästi tervetulleeksi joukkoon!

 

Lue seuraavaksi