Uutiset

Työkoneet

Avidbots on Rotatorin uusin edustus

Rotator oy on solminut 16.1.2019 edustussopimuksen kanadalaisen Avidbotsin kanssa Neo-siivousroboteista. Ensimmäiset koneet saadaan Pirkkalan toimipisteeseen alkukevään aikana. Avidbots on perustettu vuonna 2014 ja se on kehittynyt huimaa vauhtia yhdeksi innovatiivisemmaksi robotiikan asiantuntijaksi.

Avidbots Neo -siivousrobotit ovat jo useissa maissa käytössä, kuten Pariisin Charles de Gaullen lentokentällä, Japanin Kansain lentokentällä ja Singaporen Changi lentokentällä sekä vähittäiskaupoissa, teollisuuslaitoksissa, varastoissa jne. ympäri maailmaa.

”Olemme iloisia voidessamme aloittaa yhteistyön Rotator oy:n kanssa ja tuoda Neo-siivousrobotit Suomen markkinoille. Rotator on kumppani, joka jakaa visiomme asiakkaiden tuottavuuden ja kannattavuuden parantamisesta maailmanluokan robotiikan avulla” kertoo Avidbotsin toimitusjohtaja Faizan Sheikh.

Siivousrobotti säästää kustannuksia, koska se pystyy toimimaan itsenäisesti siivouksen ajan. Avidbots Neo on varustettu valmistajan mukaan alansa huippua olevalla tekoälyllä, joka takaa hyvän puhdistustuloksen riippumatta siitä, onko siivousympäristössä liikkeellä ihmisiä tai vaikka trukkeja. Tekoäly optimoi koneen kulkeman reitin siivottavassa tilassa ja reaaliaikainen raportointi siivouksen etenemisestä ja esim. käytetystä veden määrästä auttaa hallitsemaan koneen tehokasta käyttöä. Kone on varustettu lasereilla ja kameroilla, jotka takaavat koneen tarkan sijainnin määrityksen siivottavassa tilassa ja sitä kautta erinomaisen siivoustuloksen.

Robotit ovat 24/7 -etäseurannassa, jolloin mahdolliset ongelmat saadaan ratkaistua nopeasti.

Lue seuraavaksi