Uutiset

Työkoneet

Avant Center avattu Jyväskylään

Kaksipäiväisiä avajaisia juhlittiin syyskuun lopulla. Avantilta mukana oli kattava ryhmä kotimaan myynnin, markkinoinnin, huollon ja varaosien väkeä. Myös Leguan-edustus oli paikalla. Avajaisissa vieraili kaikkiaan noin 1 000 Avanteista kiinnostunutta ihmistä.

Tänä vuonna Avantilla tehtiin periaatepäätös, että kaikista kotimaan jälleenmyyjistä luovutaan. Koko kotimaan myynti otetaan omiin käsiin. Tavoitteena on se, että asiakkaat saavat entistä parempaa palvelua.

”Siirrymme uuteen malliin, koska haluamme kehittää myyntiämme ja koneitamme vastaamaan entistä paremmin eri asiakkaiden tarpeisiin. Samalla kun asiakkaiden tarpeista on tullut yhä vaihtelevampia, koneidemme ratkaisut ovat monipuolistuneet. Tarvitaan paljon asiantuntemusta ja keskittymistä, jotta myynti löytää asiakkaillemme oikeat ratkaisut. Olemme varmoja, että oma myyntiverkostomme pystyy vastaamaan näihin haasteisiin parhaiten”, sanoo Avant Tecnon toimitusjohtaja Jani Käkelä.

Jyväskylän myymälä eli Avant Center Keski-Suomi on Avantin ensimmäinen oma myymälä Ylöjärven tehtaanmyymälän lisäksi. Avant Centereitä tullaan avaamaan lisää seuraavan vuoden aikana ja tavoitteena on seitsemän liikettä ympäri Suomen

Prosessi on jo käynnissä. Esimerkiksi Seinäjoelle avattiin jo keväällä Avantin oma väliaikainen myyntipiste. Juvalla toimii toinen, mutta kumpikaan ei ole vielä Avant Center. Seinäjoen tilat ovat suunnitteilla ja Juvan tilat rakenteilla.

Jyväskylän Avant Centeriä vetää Keski-Suomen aluemyyntipäällikkö Jorma Venäläinen. Hän on erittäin kokenut ja asiantunteva konemyyjä, joka on tehnyt Avantin parissa töitä jo pitkään.

”Avajaisissa asiakkailta tuli paljon sitä viestiä, että hieno juttu, kun liike saatiin Jyväskylään. Erityiskiitosta tuli laajasta varaosavalikoimasta. Varaosien nopea saatavuus on monille yrittäjille tosi tärkeää”, sanoo Venäläinen.

Jorma Venäläinen (vas.) ja Jani Käkelä.