Uutiset

Työkoneet

Atlas ja Mantsinen yhteistyöhön

Saksalainen ATLAS Maschinen GmbH ja suomalainen Mantsinen Group Ltd Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen koskien materiaalikoneiden tuotekehitystä ja valmistusta. Tavoitteena on laajentaa ja täydentää molempien tuotevalikoimia. Tulevaisuudessa myynti tapahtuu edelleen olemassaolevia verkostoja pitkin.

Mantsinen valmistaa Ylämyllyn tehtaallaan materiaalikoneita teollisuuden, terminaalien ja satamien käyttöön. Nillä käsitellään monia eri materiaaleja hiilestä rautamalmiin ja puusta jätteisiin.

”Tämä sopimus on luonnollinen jatke meidän liiketoimintaamme monillakin tavoin. Olemassaolevalla asiakaskunnallamme on yhä kasvavia tarpeita suurille, korkealaatuisille materiaalikoneille. Mantsinen-koneet täyttävät täydellisesti tämän tarpeen. Ne tarjoavat nopeasti nostotyötä tekevän vaihtoehdon kaapelinostureille monenlaisissa materiaalinkäsittelytarpeissa. Mantsinen vahvistaa myös sähkökäyttöisten  materiaalikoneiden sektoriamme”, sanoo Atlas Maschinenin toimitusjohtaja ja omistaja Fil Filipov.

”Olemme Mantsisella iloisia siitä, että sopimus syntyi. Atlaksella on pitkät perinteet, laaja tietotaito sekä vaikuttava tuotekehitys- ja valmistusteknologia. Tämä yhteistyö laajentaa pienten materiaalikoneidemme valikoimaa. Odotamme tästä pitkää ja hedelmällistä yhteistyötä”, sanoo Mantsinen Groupin toimitusjohtaja Martti Toivanen.

Mantsisen mukaan käsittelykapasiteetti voidaan parhaimmillaan tuplata verrattuna perinteisiin nostureihin.  Tuotevalikoima käsittää koneet 55-200 tonnin välillä. Alusta voi olla pyörillä, teloilla tai rautatieversiona.

Lue seuraavaksi