Uutiset

Työkoneet

Asfalttikalliolle uudet toimitilat PiikkiöönToimitilarakentaja Tekova Länsi-Suomi Oy käynnistää toimitilarakennushankkeen Asfalttikallio Oy:lle Varsinais-Suomeen. Uusi 2600 m² suuruinen toimitilakiinteistö tulee sijaitsemaan Piikkiössä.

Asfalttikallion päämääränä on yhdistää nykyiset hajallaan olevat toiminnot yhteen paikkaan saman katon alle Varsinais-Suomessa. Uudet tilat tulevat sisältämään viihtyisän toimiston, nykyaikaiset laboratoriotilat, sekä monipuolisen hallitilan, tarjoten ihanteelliset olosuhteet liiketoiminnan laajentamiseen ja kehittämiseen. Rakennus toteutetaan betonirakenteilla, ja lämmitysmuodoksi on valittu taloudellinen ja ympäristöystävällinen maalämpö.

”Tämä Asfalttikallion hanke on kuluvan vuoden toinen uusi hankkeemme Varsinais-Suomessa ja näin vahvistaa maantieteellistä jalansijaamme alueella. Viime vuonna rakensimme kolme hanketta Turun alueella, ja ne kaikki luovutimme asiakkaalle 0-virheluovutuksina. Yhteistyö Asfalttikallion kanssa on lähtenyt erinomaisesti liikkeelle, ja tavoitteenamme onkin saada myös tämä hanke päätökseen virheettömästi”, toteaa Tekova Länsi-Suomi Oy:n aluejohtaja Iiro Kulta.

Yhteistyön sujuvuudesta on samoilla linjoilla myös Asfalttikallio Oy:n toimitusjohtaja Mikko Mäkelä.

”Tekova on tuonut oman asiantuntemuksensa kautta hankkeeseen erinomaisia kehitysideoita ja tilaratkaisuja kuunnellen samalla Asfalttikallion tavoitteita hankkeen osalta, yhteistyö on ollut ongelmatonta ja avointa. Ensitapaamisesta lähtien koimme, että vuoropuhelu on helppoa ja vaivatonta sekä toimeen tarttuvaa.”

Rakennuslupahakemus on jo jätetty ja rakennustyöt aloitetaan heti kun lupa myönnetään. Rakennushanketta edistetään nopealla aikataululla, jotta Asfalttikallio pääsisi aloittamaan toimintojen siirtämisen uusiin tiloihin vielä loppuvuodesta 2024. Laatu, turvallisuus ja aikataulujen pitävyys ovat keskeisiä arvoja koko rakennusprojektin ajan.


Lue seuraavaksi