Uutiset

Työkoneet

Alpo Big vie vaikka työkoneen saareen

Parhaillaan Helsingissä käynnissä olevilla Vene 18- messuilla (9.-18.2.2018) Helsingin messukeskuksessa raumalainen Alpo Pro Boats Oy esittelee myös raskaan kaluston kuljetukseen soveltuvaa katamaraanivenettään. 

Kyseessä on toisen sukupolven Alpo Big, joka on kookas katamaraanivene vapaa-aikaan ja työkäyttöön.

”Suuri kantavuus mahdollistaa raskaiden työkoneiden ja rakennustarvikkeiden kuljettamisen turvallisesti ja vakaasti. Lastausta helpottamaan vene voidaan varustaa hydraulisella keulaportilla ja nosturilla. Alpo Big on jokaisen saaristorakentajan toiveuni”, tiivistää Raine Björklöf.

Alumiiniset Alpo-katamaraaniveneet ovat suunniteltu ja rakennettu Suomessa. Ne soveltuvat sekä vaativaan ammatti- että monipuoliseen huvikäyttöön. Alpo-vene on järkevä valinta kalastukseen, yhteysalukseksi, lossiksi, virkistyskäyttöön tai raskaiden työkoneiden ja rakennustarvikkeiden kuljettamiseen. Kaksirunkoisuutensa ansiosta Alpo-veneet ovat valmistajan mukaan vakaita, taloudellisia ja erittäin merikelpoisia. Tasainen kansitila mahdollistaa helpon liikkumisen ja lastaamisen vaikeissakin olosuhteissa.

”Alpo veneet pienimmästä suurimpaan ovat turvallisia, merikelpoisia ja helposti käsiteltäviä. Alumiinista valmistetun Alpo-veneen elinkaarikustannukset ovat pienet. Vene on pitkäikäinen, helppohoitoinen ja säilyttää arvonsa. Alpo-veneet ovat tehty kestämään ja tarvittaessa voimanlähteenä olevat perämoottorit ovat helppo huoltaa tai vaihtaa tarvittaessa kokonaan. Veneiden valmistusmateriaalit ovat 100 prosenttisesti  kierrätettävissä”, jatkaa Björklöf. OP.

Tekniset tiedot:

Pituus: 10,13 m
Leveys: 3,5 m
Koneteho: 2 x 150 hv
Paino: 4 220 kg (kokonaispaino)
Nopeus: noin 31 solmua
Kantavuus: 4 150 kg
VTT on sertifioinut venetyypin

Lue seuraavaksi