Uutiset

Työkoneet

Allu laajentaa vuokrakonetoimintaan

Kun yrityksen tasetta halutaan keventää tai investoinnille on lyhytaikainen tarve, vuokraus on usein vastaus tilanteeseen. Muun muassa näihin haasteisiin haluttiin tarjota ratkaisu Allulta, kun yrityksessä tehtiin päätös vuokrakonetoimintaan lähtemisestä. Allulla on aiempaa kokemusta vuokrakonetoiminnasta Saksassa, jossa yrityksellä on tytäryhtiö. Saksassa vuokrakonetoimintaa on harjoitettu useiden vuosien ajan, ja se on osoittautunut toimivaksi konseptiksi saksalaisten urakoitsijoiden keskuudessa.

Yli kolmenkymmenen vuoden ajan Allu-tuotteita valmistanut Allu Finland Oy laajentaa toimintaansa vuokrakonepuolelle Suomessa. Vuokrattavana on nyt eri kokoluokan Allu Transformer -seulakauhoja ja -murskaimia.

Jukka Parviainen esitteli Maxpossa keväällä käynnistettyä Allu-vuokraustoimintaa. Seulakauhan tai -murskaimen vuokraus on oiva keino tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöstä.

”Halusimme tarjota asiakkaillemme joustavan ja riskittömän mahdollisuuden saada Allu-tuote käyttöönsä lyhyeksikin ajaksi”, kertoo Allu Rental -toiminnasta vastaava Jukka Parviainen ja jatkaa:

”Uusille asiakkaille vuokraustoiminta mahdollistaa tutustumisen laitteeseen ennen mahdollista ostopäätöstä. Asiakkaalle tarjoutuu näin myös mahdollisuus lunastaa tuote omakseen vuokra-ajan päätyttyä.”

”Asiakas pääsee vuokrauksen avulla riskittömästi testaamaan tuotetta ja tutustumaan sen eri toimintoihin. Tarvittaessa apua antaa Allun huoltohenkilöstö niin teknisiin asioihin kuin varaosiin ja lisävarusteisiinkin liittyen. Olemme joustava, luotettava ja turvallinen kumppani asiakkaallemme”, lupaa Parviainen.

”Tällä hetkellä vuokrauksessa on vajaat 20 erilaista tuotetta eri kokoluokissa ja eri terävaihtoehdoilla. Voimme vaihtaa terityksen asiakkaan toivomusten mukaan ja myös kiinnikkeet laitetaan peruskoneen mukaisesti. Voimme myös tehdä vuokrakauhoille nyt entistä helpommin demoja asiakkaan työmaalla”, lopettaa Parviainen.

Parviainen on ollut Allu Finlandin palveluksessa noin puolitoista vuotta. Nyt perustetun vuokraustoiminnan lisäksi hän vetää myös support-osastoa, joka vastaa jälkimarkkinoinnin osalta muun muassa teknisestä tuesta, varaosista ja koulutuksesta.

Allun uutuus on kahdeksan millimetrin TS-terä. TS-terien uuden tuplaus-/triplausmahdollisuuden myötä tarjolla on nyt TS-teriä kahdeksasta millimetristä peräti 105 millimetriin. Käyttökohteesta ja/tai materiaalista riippuen valikoimasta löytyy oikea teräleveys lopputuotteen oikean jaekoon saamiseksi. 

Lue seuraavaksi