Uutiset

Työkoneet

50 000 m2:n RealPark-yrityspuisto Lempäälään

Tamperelainen UM Yhtiöt Oy rakentaa Pirkanmaalle, Ideaparkin naapuriin 50 000 m2 muunneltavia toimitiloja liike-, tuotanto-, toimisto ja logistiikkatarpeisiin myös tilaa vievän kaupan toimijoille. Rakennustyöt ovat jo käynnissä, ja RealPark aloittaa toimintansa syksyllä 2014.
RealPark-yrityspuisto on uusi, Suomessa ainutlaatuinen konsepti, joka mahdollistaa esimerkiksi verkkokaupan, logistiikan, varastoinnin ja perinteisten myymälöiden yhdistämisen Pirkanmaan vetovoimaisen yrityskeskittymän alueella.

Yrityspuistoon tulevat myös toimijoiden käyttöön tarkoitetut parkkialueet, ravintolat, huutokauppa-, logistiikka- ja tuotelanseeraustilat sekä tapahtuma-alue, jotka vapauttavat yrittäjien omien toimitilojen käytön pelkästään ydinliiketoiminnalle. Alueen kaava mahdollistaa myös lisärakentamisen. Sijainti luo vahvat synergiahyödyt lähitoimijoiden kanssa.

RealPark koostuu 7 kiinteistöstä, jotka ovat kooltaan 2 000-20 000 m2, ja tilat voidaan räätälöidä yksilöllisesti toimijan tarpeen mukaan. Yrityspuisto sijaitsee Ideaparkin naapurissa Lempäälän Marjamäessä Tampereen moottoritien varrella. Moottoritien liikennevirta on noin 40 000 autoa vuorokaudessa, ja läheisessä Ideaparkissa vierailee vuosittain yli 7 miljoonaa asiakasta.  Ensimmäiset toimijat aloittavat RealParkissa syksyllä 2014.
UM Yhtiöt Oy:n yhteistyökumppaneina toimivat Pääkaupunkiseudun Hankekehitys Oy ja Kiinteistö- ja hankekehitys Akkumo Oy.

www.realpark.fi

Lue seuraavaksi