Uutiset

Työkoneet

4TS Finland Oy kansainvälistyy ja vaihtaa nimeksi 4TS Corporation Oy

”4TS on edennyt vuoden 2008 puolella alkaneessa kansainvälistymisessään hyvää vauhtia. 4TS Corporation antaa maailmanlaajuisesti toiminnastamme nimenä täsmällisemmän kuvan kuin 4TS Finland, joka jää yhtiön Suomen liiketoiminnan aputoiminimeksi. Nimenvaihdoksella emme pyri eroon suomalaisuudestamme. Päinvastoin korostamme sitä, sillä suomalaisuudella on positiivinen tai vähintään neutraali vaikutus maailmalla”, sanoo toimitusjohtaja Antti Kaihovaara.

”Vuosia sitten yhtiön nimeksi haettiin lyhyesti 4TS:ää, mutta rekisteriviranomaisten käsittelyssä tämä numero-kirjainyhdistelmä ei mennyt läpi. 4TS Finland kuvasi yhtiön toimintaa Suomessa erittäin hyvin, mutta kun nyt toimimme kansainvälisillä markkinoilla, oli nimenvaihdos ajankohtainen. Tästä lähtien maailmalle mahdollisesti perustettavat alueelliset yhtiömme tulevat nimeämisen osalta noudattamaan samaa käytäntöä”, Kaihovaara toteaa.

4TS:lle tytäryhtiö Lähi-Itään

”Teknologiamme ja ratkaisumme kiinnostavat erittäin paljon sekä loppuasiakkaita että kumppaneita ympäri maailman. Viime syksystä lähtien olemme saaneet avattua kumppanuuksia kattamaan myyntimielessä jo yli 30 maata ympäri maailman. Pääkohdealueinamme ovat olleet Eurooppa ja Lähi-Itä, mutta myös muualla – etenkin latinalaisessa Amerikassa – on merkittävää toimintaa saatu käynnistettyä”, kertoo toimitusjohtaja Kaihovaara.

”Olemme nyt perustaneet tytäryhtiön, 4TS Middle East FZC:n, Dubaihin vastaamaan Yhdistyneiden Arabiemiraattien ja koko Lähi-Idän myyntitoiminnastamme. Alue toimii erittäin suurena logistiikkasolmuna Euroopan ja Aasia välillä ja moni siellä toimiva yritys on kiinnostunut kuljetusten turvallisuudesta ja laadun varmistamisesta. Odotamme saavamme alueelta merkittävää liiketoimintaa tukemaan kasvutavoitteidemme toteutumisessa”, Antti Kaihovaara päättää.

4TS Corporation Oy
4TS on innovatiivinen suomalainen vuonna 2001 perustettu teknologiayritys, joka keskittyy paikka- ja olosuhdetietoa hyödyntävien teknologioiden, tuotteiden ja ratkaisujen kehittämiseen. Yrityksellä on patentteja ja patenttihakemuksia osaamisalueeltaan. 4TS uskoo, että tulevaisuudessa lähes kaikkia esineitä ja ihmisiä halutaan paikantaa, seurata ja suojata niin turvallisuuden kuin laadun säilyttämisen mielessä. Yhtiö haluaa tulla yhdeksi johtavista olosuhdetietoa hyödyntävien paikannusratkaisujen kehittäjistä maailmassa. 4TS Corporation kehittää laitteistoja, niitä hallinnoivia ohjelmistoja ja kokonaisratkaisuja.

Paikannustuotteiden ja –ratkaisujen markkina on kovassa kasvussa maailmalla taloustaantumasta huolimatta. Arvokkaista tavaroista halutaan pitää huolta niin yksityishenkilönä kuin yrityksinä. Jo nykyinen teknologia mahdollistaa haluttaessa tavaroiden ja henkilöiden seurannan reaaliaikaisesti lähes missä tahansa. Myös mm. kuljetusolosuhteiden säilymistä (lämpö, kosteus, kolhiintuminen, koskemattomuus) tuotteiden vaatimusten mukaisina voidaan seurata ja olosuhteiden muutoksista pystytään lähettämään välittömästi hälytykset korjaustoimenpiteiden tekemistä varten.

”Tämä teknologia-alue tulee olemaan yksi nopeimmin kehittyvistä aloista. Jo nyt useat elektroniikan, merkkituotteiden, koneiden, lääkeaineiden valmistajat ja tukkurit sekä turvallisuuden, logistiikan, terveydenhuollon ja huoltopalveluiden tuottajat ovat ottaneet tavaroiden, kuljetusvälineiden ja henkilöiden paikannusratkaisujamme käyttöönsä”, sanoo 4TS:n toimitusjohtaja Antti Kaihovaara.

Enemmän tietoa saatavissa verkossa osoitteessa www.4ts.com.

Lue seuraavaksi