Uutiset

Yleinen

Valitse Norcar ja työt sujuvat

Norcar

Uusikaarlepyyläinen Norcar -BSB Oy on kansainvälisesti suuntautunut yritysryhmittymä, jonka monipuolisesta tuotannosta valmistuvat Norcar-pienkuormaimet, Minkomatic-ruokintakoneet sekä Norcar Automation-robottisovellukset. Yrityksen valmistamat Norcar-pienkuormaimet ovat viime vuosien aikana tulleet tutuiksi suomalaisille maanviljelijöille, urakoitsijoille sekä kiinteistönhuoltoyrityksille toimintavarmuutensa sekä runsaiden käyttömahdollisuuksien kautta. Laadukkuuden takana on innovatiivinen suunnittelu, parhaat raaka-aineet sekä komponentit ja tarkka asiakastoiveiden huomioon ottaminen.

Norcar sarjavalmistaa tällä hetkellä pienkuormaimia ja ruokintakoneita. Norcar on aina suhtautunut ennakkoluulottomasti vientiin ja tällä hetkellä sen osuus on noin 40 prosenttia koko tuotannosta. Tärkeimmät kohdealueet ovat muut Pohjoismaat sekä Saksa, Puola, Sveitsi ja Venäjä. Norcarin myyntipäällikkö Mats Kock kertoo, että yrityksen tavoitteena on luonnollisesti kasvattaa vientiä, mutta samalla myös kotimaan myyntiä ja muita palveluita kehitetään edelleen.

Kock on erittäin tyytyväinen Norcarin tämän hetken malliston kattavuuteen ja valikoiman laadukkuuteen. ”Olemme luultavasti löytäneen sopivat kokoluokat ja keskitymme jatkossakin kompaktin kokoisiin, mutta samalla hyvin ulottuviin kuormaimiin. Muuta suurempaa tarvetta valikoiman muutoksiin ei tällä hetkellä ole, mutta jatkuvan innovoinnin ja oman vankan tuotekehityksen kautta mallisto jalostuu koko ajan entistä parempaan suuntaan”, kertoo Kock. Esimerkkeinä kehitysaskelista Kock mainitsee Norcarin oman takakaivurin ja muut työlaiteuutuudet sekä vakiona nykyään tulevan työlaitteiden hydrauliikkaletkujen MultiFaster -pikakiinnitysjärjestelmän.

Norcarin viimeistelyn ja ammattiylpeyden tasosta toimii esimerkkinä viimeistelyhuone testipenkkeineen, jossa varmistetaan, että jokainen asiakkaalle lähtevä kuormain täyttää sille asetetut korkeat vaatimukset.

Lue seuraavaksi