Uutiset

Yleinen

Valaistuksen erikoisosaaja Jussinmaki.net monipuolistuu

Jussinmaki.net henkilökunta

Silver Way Oy:n nettikauppa Jussinmaki.net on vuosien mittaan kasvanut erittäin suosituksi ajoneuvoalan verkkokaupaksi, joka on tunnettu erityisesti valaisinalan asiantuntemuksestaan. Jussinmäellä valaisinpuoleen panostetaan jatkossa yhä voimakkaammin ja valikoiman laajentuessa sivustolta löytyvät myös tarkat sekä luotettavat tuotteiden valokuviovertailut. Jussinmäen toimivaa konseptia on tasaisesti laajennettu myös muihin tuoteryhmiin ja nyt tarjolla on niin raskaan kaluston, henkilöautojen, mönkijöiden, moottoripyörien kuin veneiden varaosia, varusteita ja tarvikkeita.

Jussinmaki.net  valot

Silver Way Oy:n tyylikkäät ja käytännölliset toimitilat sijaitsevat aivan kahden valtatien tuntumassa Lapuan Honkimetsän teollisuusalueella. Yritys rakensi tilat itse vuonna 2013 ja 700 neliön kiinteistöt on alusta lähtien suunniteltu palvelemaan juuri valaisin- ja muun tarvike- sekä varaosapuolen kauppaa. Tällä hetkellä yritys työllistää vakituisesti seitsemän alan ammattilaista sekä sesonkiaikoina myös lisätyövoimaa. Jussinmaki.net  on edelleen erittäin vahvasti sitoutunut valaisinalaan, mutta kasvaneiden asiakastoiveiden kautta myös muut tuoteryhmät ovat saaneet jalansijaa jopa yllättävän nopeasti. Yrityksen vahvan kasvun takana onkin suosittu, luotettavaksi ja nopeaksi asiakkaiden kautta todettu monipuolinen ja helppokäyttöinen nettikauppa.

Jussinmaki.net Pöllänen

Tuomas Pöllänen korostaa verkkokaupan jatkuvan kehitystyön merkitystä. ”Nykyaikainen nettikauppa muuttuu ja monipuolistuu todella nopealla tahdilla ja mukana pysyminen vaatii vankkaa asiantuntemusta sekä aitoa kiinnostusta alaan. Jussinmaki.net on teknisesti alan kärkijunassa ja palvelemmekin perinteisten kanavien lisäksi esimerkiksi niin Facebookin, Instagramin kuin Youtuben kautta. Lisäksi panostamme sähköisiin uutiskirjeisiin ja asiakkaat voivat saada myös todella nopeaa reaaliaikaista palvelua asiantuntevalta henkilökunnalta verkkokauppamme chatin kautta, kuten vaikkapa laajempaa tuotetietoa, saatavuuskyselyitä tai suoraan tilauksia”, kertoo Pöllänen

Jussinmaki.net Mikko Jussinmäki

Vaikka yrityksen tuotevalikoima on kasvanut vauhdilla, on itse verkkokauppa entistäkin selkeämpi ja helppokäyttöisempi. ”Kuuntelemme asiakkaitamme tarkalla korvalla ja dynaamisena yrityksenä pystymme tarvittaessa reagoimaan hyvin nopeasti palveluita kehittääksemme”, kertoo Mikko Jussinmäki. Myös tuotteiden toimitustapaan on kiinnitetty huomiota ja toimituskulut ovat erittäin edulliset. Silver Wayn sopivasta hintatasosta kertoo myös lisääntynyt nettikauppa ulkomaille ja varsinkin valaistuspuolen tuotteita lähetetään rajojen yli kiihtyvällä vauhdilla.

Jussinmaki.net

Jussinmaki.net on tunnettu valaisinalan erikoisosaajana ja jatkuvan kehitystyön kautta tilanne tulee jatkossa pysymään vähintään samalla tasolla. Yrityksen valikoimasta asiakas löytää sopivan ratkaisun hyvinkin vaativiin tai yksityiskohtaisiin työtehtäviin. Tarjolla on esimerkiksi ajovaloja, työvaloja, lisävaloja, varoitusvaloja, muutossarjoja, vilkkupaneeleita sekä valomajakoita. Yrityksen merkkivalikoima on jo nyt kattava, mutta se kasvaa aina tarvittaessa ja valinnanvaraa on niin led-, ksenon- tai halogeenitekniikan ystäville. Merkittävään suosioon on myös noussut yrityksen oma Silver Lights -tuoteperhe, johon on tulossa ensi kaudella todella kirkas ja energiatehokas led-työvalo.

Jussinmaki.net  valotesti

Valaisinpuolen palvelut eivät Jussinmäellä jää pelkkään myyntiin, sillä yrityksen kunnia-asiana on hoitaa myös takuu-, varaosa- sekä huoltotoiminnot ammattitaidolla. Tarjolla on lisäksi nopea oma asennuspalvelu Lapualla ja halutessaan asiakas saa yrityksestä myös hyvin pitkälle viedyt ja tyylikkäät valaistuksen erikoisratkaisut sekä kustomointivaihtoehdot. Paikan päälle saapuva asiakas voi tutustua valoihin tarkemmin ja Lapualla on esimerkiksi oma testiseinä, jonka kautta eri valokuvioita on helppo verrata keskenään. Mikäli ei ehdi paikan päälle, on Jussinmäen nettisivulla luettavissa esimerkiksi erittäin kattava lisävalotesti, josta saa hyvin tarkan kuvauksen lähes 50 lisävalon ominaisuuksista. ”Testisivumme on ollut suosittu, joten jatkossa on lupa odottaa myös yhä laajempia valopuolen tutkimustuloksia. Tätä kautta asiakkaat saavat hyvin arvokasta tietoa ehkä hieman vaikeasti vertailtavissa olevista tuotteista”, lisää Jussinmäki.

Jussinmaki.net työkalut

Silver Way on asiakaspalautteen kautta laajentanut valikoimaansa huomattavasti nopealla aikataululla. Yrityksen hyvä maine sekä alan vankka kokemus ovat mahdollistaneet yhteistyösopimukset ajoneuvoalojen merkittävimpien toimijoiden kanssa. Näin yritys on saanut edustukseensa alan huipputuotteet niin henkilö- ja kuorma-autojen kuin mönkijöiden, perävaunujen, moottoripyörien sekä veneiden maailmasta. Tarjolla on ratkaisuja sekä varusteluun että korjauksiin ja moni asiakas arvostaa myös laadukkaiden ammattilaistason työkalujen kattavaa valikoimaa.

Jussinmaki.net varaosat ja tarvikkeet

Verkkokaupan täytyy nykyisessä nopeasti muuttuvassa maailmassa olla valmiina nopeisiin muutoksiin niin hintojen kuin valikoiman kannalta. Silver Way Oy:ssä pidetään silmät tarkasti auki ja ollaan valmiina reagoimaan tilanteisiin vauhdilla. Yhtiön yrityspuolen asiakkaista suurin osa koostuu tällä hetkellä maatalous-, kuljetus- sekä metsäalan ammattilaista, mutta selkeää myynnin kasvua on myös monissa uusissa asiakasryhmissä.  Yritys seuraa tilannetta tarkoin sekä median että alan messujen ja muiden tapahtumien kautta.  ”Tuoteperheemme onkin tällä hetkellä erinomaisen kattavassa kunnossa, mutta osaaville ja luotettaville tavarantoimittajille löytyy yrityksessämme aina hyllytilaa”, päättävät Pöllänen ja Jussinmäki.

Lue seuraavaksi