Uutiset

Yleinen

Turussa avattiin uusi Valtran toimipiste

Valtra kehittää traktoreiden myyntiä, huoltoa ja varaosapalvelua Turun seudulla. Ohitustien ja Tampereentien risteykseen, osoitteeseen Ruopankatu 8, avattiin torstaina 20. marraskuuta Valtran uusi toimipiste. Uusi piste sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä vanhasta toimipisteestä.

– Uutta toimitilaa on rakennettu yli tuhat neliömetriä, josta puolet on korjaamotilaa. Huolto, varaosat ja traktorimyynti löytyvät saman katon alta. Huolto palvelee viiden hengen voimin, varaosamyynnissä työskentelee kaksi ja traktorimyynnissä kolme henkilöä. Henkilökunta pysyy pääosin ennallaan, kertoo AGCO Suomi Oy:n Etelä-Suomen myyntipäällikkö Toni Helen.

Huoltopalvelut siirtyvät uusien toimitilojen myötä Konekoski Oy:ltä Valtran vastuulle. Ennestään Valtralla on omat huoltopisteet Tampereella ja Kouvolassa, muualla huolloista vastaavat sopimushuoltajat.

– Vaikka traktoreiden kokonaismarkkinat ovat viime vuosina laskeneet Suomessa haluamme investoida palvelutason parantamiseen. Uudet toimitilat tehostavat toimintaa ja parantavat Turun seudun asiakkaiden saamaa palvelua, sanoo Helen.

Turun uudessa toimipisteessä vietetään avajaisia  perjantaina 21. marraskuuta kello 9-18. Avajaisissa on myös esillä Valtran täysin uusi T-sarja ensimmäistä kertaa Suomessa.

TP

Lue seuraavaksi