Uutiset

Yleinen

Riskitön ratkaisu -vaihtotrukit

Toyotan Riskitön Ratkaisu -vaihtotrukki.

Toyota- ja BT-trukit soveltuvat käytettynäkin erinomaisesti raskaaseen käyttöön esimerkiksi maanviljelijöiden halleilla. Satunnaisessa tai vähäisessä hallikäytössä on tärkeää, että trukki on luotettava – silloin kun trukkia tarvitaan, niin sen on myös toimittava vaikka käyttötuntimäärä jäisikin vähemmälle. Riskitön Ratkaisu -vaihtotrukki on tällaiseen tarpeeseen oiva valinta.

”Parhaista vaihtotrukeistamme teemme Riskitön Ratkaisu -vaihtotrukkeja. Nämä koneet käyvät läpi laajan tarkastusohjelman, jonka yhteydessä ne huolletaan kattavasti”, sanoo tuotepäällikkö Jesse Sihvonen Toyota Material Handling Finland Oy:stä.

”Riskitön ratkaisu -vaihtotrukeille myönnämme yhdessä 12 kk huoltosopimuksen kanssa pitkän 9 kk takuun”, jatkaa Sihvonen. ”Huoltosopimus takaa huollon säilymisen osaavissa käsissä myös tulevaisuudessa. Kunnostamamme trukit käyvät läpi monipuolisen tarkastusohjelman. Sen yhteydessä käydään läpi mm. moottori, hydrauliikka, voimansiirto ja turvalaitteet. Kunnostetut vaihtotrukit myös maalataan, jos pinnoissa on paljon naarmuja tai alkuperäinen maali on lähtenyt irti.”

Toyotalla on Vantaan toimipisteessä koko ajan yli sadan käytetyn trukin monipuolinen valikoima tarjolla. Käytännössä kaikille käytetyille trukeille eri kunnostusluokissa myönnetään jonkin tasoinen takuu. Tämä lisää ostajan luottamusta tuotteeseen ilman pelkoa pelkästä ”perävalotakuusta”.

Huolto- ja varaosapalvelut ovat tärkeitä

Trukkien pitää kestää kovassa käytössä, toimia luotettavasti, olla turvallisia ja omistajalleen edullisia käyttää ja ylläpitää. Siksi huollon ja varaosien saatavuus on ensiarvoisen tärkeää. Olipa trukki pieni tai iso, uutta tekniikkaa tai jo iäkäs, niin sitä pitää huoltaa säännöllisesti: ei pelkästään toimivuuden vaan myös työturvallisuuden takaamiseksi. Toyotalla on Suomessa noin 80 trukkimekaanikkoa, joiden ”työhuone” on huoltoauto. Vantaalla sijaitsee huollon asiakaspalvelukeskus, jossa neljä asiakaspalvelijaa vastaanottaa huolto- ja korjauspuheluita arkisin kello 7 ja 16 välisenä aikana. Vantaalla sijaitsee myös kattava varaosavarasto, jossa on noin 90 % päivittäin tilattavista osista.

JK

Lue seuraavaksi