Uutiset

Yleinen

Perävaunu kuormansidontaliinoilla -Agritechnica 2019

Mielenkiintoinen uutuus, joka oli myös palkittujen listalla, oli kuormansidontaliina-automaatti. Paalit, puut, laatikot tai mikä tahansa kuorma tehdään normaalisti lavalle ja tämän jälkeen etu- ja takalaidassa olevalla koneistolla pyöräytetään sidonta-aisa kuorman ympäri. Aisaan on kiinnitetty kuormaliinojen päät ja aisa vetää kaikki kiinni olevat liinat kerralla rullasta kuorman yli. Liinoja kiskotaan kuorman yli vain niin paljon, että liinat saadaan helposti kireälle. Jos joku on kiinnostunut, niin tarjoaisivat valmistusyhteistyötä.
Perävaunu voidaan lastata normaalisti ilman laitoja. Sidonta mekanismi pyörähtää lavan ja sidottavien tavaroiden ympäri.
Reiniläisillä pumpataan kaikenlaisia liemiä. Reini-paineenkorotuspumppu soveltuu ainoastaan puhtaiden nesteiden pumppaukseen. Hydraulikäyttöisen paineenkorotuspumpun sijoittaminen on joustavaa, kun pumppu on pieni. Maksimituotto on 1500 litraa/minuutissa 10 barin paineella. Hydrauliikan maksimivirtaus on silloin hieman vajaa 100 litraa/minuutissa. Mäki-Reini on avannut verkkokaupan.
Perwolfin vetoletkulevityslaitteiston pumppuyksikkö on kätevä sijoittaa helposti siirrettävälle alustalle, missä on mukana pumppuyksikkö, jolla tehdään paine järjestelmään ja puomi, missä on järjestelmän pumppu, jolla liete saadaan säiliöstä liikkeelle. Pumppuyksikköä ohjataan manuaalisesti tai radiolla. Perwolfia tuo maahan Kp.koneurakointia
Black Bruinin hydrauliveto perävaunuihin kiinnostaa etenkin kosteiden syksyjen jälkeen. Erilaisiin nostokoneisiin veto voidaan asentaa jälkikäteenkin.

Lue seuraavaksi