Uutiset

Yleinen

Nuorekasta traktori- ja maatalouskonekauppaa Seinäjoella – Traktorimyynti Terho Luomalla palvelu pelaa

oiminnan kasvaessa tuli ajankohtaiseksi myös muutto uusiin tiloihin ja vuodesta 2010 yritys onkin palvellut Etelä-Pohjanmaan parhaalla myyntipaikalla valtatie 19 varrella Seinäjoen Hyllykalliolla. Auto- ja maatalouspuolen rengaspalvelut jatkavat Hellanmaalla entiseen tapaan.

Terho Luoman periaatteena on aina ollut monipuolinen palvelu ja asiakkaat ovat saaneet myös esimerkiksi pesu-, huolto, maalaus-, fixaus- ja varaosapalvelut Terhon kautta. Tämä toimintatapa on osoittautunut toimivaksi, sillä se kertoo palvelun korkeasta tasosta. Tämän kautta asiakastyytyväisyys on Terhon asiakkailla aina ollut korkealla ja vakioasiakaskunta on laajentunut vauhdikkaasti. Taustalta löytyy Terhon omat kokemukset työkoneiden ja traktoreiden parissa ja hän tietää laajapohjaisten palveluiden arvon urakoitsijoille. Hän myös näkee esimerkiksi varaosa- ja huoltopalveluiden merkityksen vain kasvavan tulevaisuudessa.

Zetorin arvostus kasvussa

Traktorimyynti Terho Luoma laajeni käytettyjen koneiden liikkeestä edustusyritykseksi vuonna 2008, kun Terho aloitti uusien Zetor-traktoreiden myynnin ja huollon. Zetor-malliston maine on jatkuvasti parantunut kuluttajien joukossa ja entinen ”itätraktorin” leima on jo menneisyyttä. Voidaankin puhua traktorimaailman Skodasta eli tarjolla on laatua edulliseen hintaan.

Terho kertoo erityisesti keskikokoisten, noin sadan hevosvoiman traktoreiden olevan suomalaisten suosiossa. Hyvän myynnin takana on loistava hinta/laatusuhde ja traktoreille annettava pitkä neljän vuoden tehdastakuu kertoo työn korkeasta tasosta. Terho on onnistunut Zetorin myynnissä hienosti, mistä osoituksena yrityksen seinällä komeilee kunniakirja tunnustuksena Pohjoismaiden parhaan Zetor-kauppiaan tittelistä.

Case IH -mallisto loistaa monipuolisuudella

Tammikuussa Terho Luoman tarjoama valikoima kasvoi reippaasti, kun Case IH -traktorit ja maatalouskoneet saapuivat Hyllykalliolle. Terho kiittelee kovasti Case IH:n kattavaa valikoimaa, sillä esimerkiksi traktoreissa valikoima ulottuu 50 hevosen koneista aina yli 300 hevosvoiman jättiläisiin. Sama malliston laajuus toteutuu myös puimureissa, paalaimissa sekä muissa maatalouskoneissa. Täyden palvelun konseptin mukaisesti Terholta saa myös Case IH:n täyden varaosapalvelun sekä huoltotoimet. Varaosapuolta hoitaa Hyllykalliolla Juhani Mäenpää ja huoltotoimenpiteistä vastaa Samuli Koivusalo Hellanmaalla.

JCB:n agripuoli täydentää valikoimaa

Vuonna 2011 Terho Luoma aloitti myös JCB:n maatalouspuolen traktoreiden, kurottajien ja niiden lisävarusteiden jälleenmyyjänä. Terho on erittäin tyytyväinen JCB:n malliston monipuolisuuteen. Kurottajat valtaavat jatkuvasti alaa maataloudessa ja niiden monikäyttöisyys, nopeus ja näppäryys ovat vakuuttaneet yhä useamman suomalaisenkin maanviljelijän ja urakoitsijan. Oikealla lisälaitevarustuksella JCB-kurottaja osoittautuu todella järkeväksi ja taloudellisesti älykkääksi investoinniksi. Se on myös mahdollista rekisteröidä traktoriksi ja vetokoukku lisää käyttömahdollisuuksia entisestään ja peräkärry kulkee mukana.

Terho Luoman edustamat JCB:n Fastrac-traktorit ovat alansa edelläkävijöitä, jotka poikkeavat edukseen nopeutensa, tehokkaiden jarrujen, kehittyneen jousituksen ja työtehonsa ansiosta. Fast­raceissa myös kuljettajan olosuhteet on viety pitkälle ja esimerkiksi työergonomia on huippuluokkaa, mikä mahdollista tehokkaan työskentelyn.

Uusia ja käytettyjä maa- ja karjatalouskoneita

Terho Luoman edustuksessa on myös runsaasti muita korkealaatuisia maatalouskoneita. Esimerkiksi Junkkarin Patruuna-kuormaimet, Japa-klapikoneet ja Teko-perävaunut osoittavat Terhon keskittyvän valikoimassaan hyviksi todettuihin ja Suomen oloissa kestäviin tuotteisiin. Myös karjatalouspuolella toimivien kannattaa ottaa yhteyttä Luo­maan, sillä tarjolla on esimerkiksi Tanco-paalileikkurit sekä RMH:n monipuoliset seos­rehuvaunut.

Terho kertoo kaikessa kaupassa suunnan olevan kohti selvästi isoimpia koneita, mikä onkin loogista tilakokojen kasvaessa ja urakoitsijoiden toiminnan muuttuessa yhä tehokkaammaksi. Kauppa on käynyt vilkkaasti, vaikka maailmanmyllerryksistä johtuen tiettyä varovaisuutta on toki myös aistittavissa.

Terho suhtautuu tulevaisuuteen luottavaisesti ja lupaa yrityksen keskittyvän palvelun laatuun yhä voimakkaammin. Asiakkaalle ei esimerkiksi tule vaihtokoneista Luomalla ongelmaa, sillä kaikenlaiset koneet otetaan vaihdossa vastaan. Terho kertoo myös tämän olevan tärkeä osa yksilöllistä palvelua, josta Traktorimyynti Terho Luoma tunnetaan.

www.traktorimyyntiterholuoma.fi

Lue seuraavaksi