Uutiset

Yleinen

MT-Tukusta kotimaiset monitoimipuskulevyt

Pyhäjoen MT-tukku Ky:n omistaja ja toimitusjohtaja Juha Pöysti on myynyt ja toimittanut suoraan valmistajilta käyttäjille eri puolille Suomea reilusti yli 20 000 maatalouskonetta ja niiden lisävarustetta kuluneen 20 vuoden aikana.

MT-Tukun kaupankäynti perustuu hyvään asiakaspalveluun, nopeisiin toimituksiin ja hyvään jälkimarkkinointiin. MT-Tukussa on kaikkia tuotteita varastossa, joten toimitukset lähtevät asiakkaalle lähes aina samana tai viimeistään seuraavana päivänä. Toimitukset tapahtuvat 95 prosenttisesti Transpointilla, mutta lähimmät asiakkaat hakevat usein itsekin ostamansa koneen tai laitteen. MT-Tukun tuotteilla on 1-2 vuoden takuu tuotteesta riippuen ja reklamaatiot hoidetaan aina mahdollisimman nopeasti.

Huippulaadukas kotimainen takalana

Viime keväänä MT-Tukun tuotevalikoima laajeni kotimaisilla, Humppilassa valmistetuilla, erittäin laadukkailla takalanoilla. Leveydeltään 3-metriset ja 550 mm korkeat monitoimitakalanat toimivat muotoilunsa ansiosta yhtäläisesti molempiin suuntiin ajettaessa. Etenkin lumitöissä, aurattaessa isoja piha-alueita, tämä on hyvä ominaisuus, koska traktoria ei tarvitse kääntää, vaan voi ajaa edestakaisin vain levyä kääntämällä.

Takalanan lyhyt ja vahva runko ei rasita traktorin nostovarsia eikä runkoa ja se on kevyt vetää säästäen siten polttoainetta ja traktoria kokonaisuudessaan. Myös rungon ja levyn välinen kääntötappi on järeä, vahvuudeltaan 100 mm. Kääntösylinterin vahvuus on 80/40 mm ja pituus 700 mm, jolla levyn kääntökulma on riittävä. Keskitapin ja kääntösylinterin pään etäisyys toisistaan on 360 mm, jolloin sylinteri jaksaa kääntää levyä lanauksen aikanakin.

Vakiona levyssä on vaihdettava ja käännettävä 170 mm hammasterä, joka on kiinnitetty levyyn kymmenellä pultilla. Vaihtoehtoisesti takalevyyn voi asentaa myös sileän tai verkkoterän. Sekä keskitappi että sylinterin päät on varustettu rasvanipoilla, joten takalana on pitkäikäinen laite oikein huollettuna.

www.mt-tukku.fi

Miika Nyrö

Lue seuraavaksi