Uutiset

Yleinen

Harvesteri ja halkomakone etukuormaimeen

Naarva S23 -sykeharvesterin saa myös etukuormainsovitteisena.

Pentin Paja Oy:n suunnitteleman puomipaketin avulla voi Naarva S23 -harvesterin ripustaa traktorin etukuormaomeen. Kevyt paino, sähköttömyys ja pieni öljyntarve mahdollistavat sen, että yksinkertaisen puomin avulla harvesterin voi liittää ilman mitään lisäasennuksia suoraan traktorin etukuormaimeen. Kaikkia harvesterin toimintoja ohjataan yhdellä kaksisuuntaisella venttiilillä.

Naarva S23 -sykeharvesteri kaataa, karsii, katkoo ja halutessa myös halkaisee puun määrämittaiseksi haloksi. Se on kevyt ja täysin sähkötön sykeharvesteri, joka katkaisee 23 cm paksun puun.

Edullinen S23-harvesteri ja puomipaketti etukuormaimeen lisäävät traktorin työmahdollisuuksia. Kytkentä tehdään suoraan pikakiinnikkeisiin. Sähköä tai lisähydrauliikkaa ei tarvita.

Harvesteri ja puomipaketti toimitetaan käyttövalmiina, vain yksi kaksisuuntainen venttiili tarvitaan peruskoneelta. Myös kääntäjän ohjaus voidaan toteuttaa samalla venttiilillä, jos sille ei ole omaa suuntaventtiiliä.

Naarva S23 etukuormaimessa.

Kun harvesteri on etukuormaimessa, niin hyvä näkyvyys hytistä on taattu.

Puu katkaistaan vahvan ja kestävän giljotiinin avulla. Katkaisuterään on saatavilla halkaisukiilat polttopuun tekoa varten. Ne on helppo kiinnittää ja irrottaa kolmen pultin avulla. Polttopuun pituutta voi myös rajoittaa iskunrajoitintangoilla 25–35 cm polttopuun tekoon.

Urakointi Uutisten juttu ”Pystypuusta suoraan säkkiin” esittelee Naarva S23 -sykeharvesteria polttopuun teossa. Katso myös video jutun yhteydessä!

JK

Lue seuraavaksi