Uutiset

Yleinen

Eurovac Blue Line muuttaa traktorin voiman imutehoksi

Eurovac Blueline 100 TR on monikäyttöinen tehopakkaus, jolle löytyy lukuisia käyttötarkoituksia niin kunnallisella sektorilla, maataloudessa, urakoinnissa, kiinteistönhuollossa ja rakennusteollisuudessa. Traktorilta ei vaadita liikaa, sillä jo 80 hevosvoimainen talon kakkostraktori riittää mainiosti.

Maanviljelijä tai traktoriurakoitsija löytää Blue Linelle nopeasti runsaasti erilaisia työtehtäviä. Sillä onnistuu esimerkiksi rakennustyömaiden, navettojen tai hevostallien sekä tarkkaa puhdistusta vaativien kuivureiden ja puimurien siivoukset. Blue Linen avulla erittäin palonherkkä viljanpöly saadaan pois ja tulipalon mahdollisuus vähenee huomattavasti. Blue Linella jälki on todella puhdasta ja tehokkuuden ansiosta putki ei tukkeudu raskaampaakaan ainesta imettäessä esimerkiksi navetasta. Nykyisten hygieniasäännösten kiristyessä entisestään on Blue Line erinomainen työväline, joka parantaa niin eläinten kuin niitä hoitavien henkilöiden terveyttä.

Bluelinen kiinnitys traktoriin sujuu yhtä nopeasti ja siististi kuin minkä tahansa muun maatalouskoneen. Blue Line 1000 TR ottaa voimansa suoraan traktorista nivelakselin kautta ja kiertomäntäimuyksikön avulla aikaansaadaan erittäin voimakas 500 millibaarin imuteho. Kiertomäntätekniikan ansiosta kaikki voima muuttuu imutehoksi ja laitetta pyörittävältä traktorilta ei vaadita valtavia tehoja.  Myöskään laitteen paino ei aiheuta ongelmia, sillä se painaa tyhjänä vain1 200 kiloa ja säiliö täynnä paino nousee noin2 000 kiloon.

Imuletkun pituus on määriteltävissä työtehtävien mukaan ja tarvittaessa se saadaan vaikka sadan metrin mittaisena imutehon siitä juurikaan kärsimättä. Myös laitteen puhdistus on suunniteltu mahdollisimman helpoksi ja600 litranroskasäiliössä on hydraulinen tyhjennysluukku, jonka kautta roskien ja muun aineksen poisto on vaivatonta. Laitteen suodatinyksikkö koostuu kahdesta kahden neliön kokoisesta tähtisuodattimesta, joiden puhdistus tehdään joko käsin tai mahdollista on myös hankkia lisäominaisuutena automaattinen suodattimien puhdistus. Muita lisävarusteita Blue Lineen on esimerkiksi letkuteline, ylitäytönestin sekä vilkkuvalo.

Oikealla suulakkeella esimerkiksi hakesiilon puhdistus käy nopeasti ja vaivattomasti.

Kiinteistönhuollossa sillä voi laajentaa toimintaa ja Blue Linen tehokkuuden avulla onnistuvat niin lehtien kuin katuhiekan poistot, vesijohtokaivojen puhdistukset, lasten hiekkalaatikoiden tyhjäämiset ja suulakkeiden avulla vaikkapa rännien puhdistukset. Käytännön työssä koneelle löytää varmasti myös runsaasti lisää uusia käyttötarkoituksia. Kaikki toiminta tapahtuu myös siististi ja nopean tehokkuuden avulla myös pölyn sekä muiden epäpuhtauksien määrä ilmassa jää pieneksi, mikä on terveydellisesti erittäin merkittävä seikka.

Suomen Imurikeskuksen toimitusjohtaja Kari Ekholm edustaa yrityksensä innovatiivista toimintatapaa, jossa uusia keksintöjä ja käytäntöjä otetaan ennakkoluulottomasti käyttöön. Myös henkilökunnan asiantuntemukseen on panostettu ja heillä on tuoreimmat tiedot ATEX-vaatimuksista (räjähdysvaarallisissa tiloissa käytettäviä laitteita koskeva lainsäädäntö ja standardisointi). Samalla yritys kuitenkin kehittää jatkuvasti uusia innovatiivisia tuotteita, joista loistavana esimerkkinä toimii juuri Blue Line 1000 TR.


Lue seuraavaksi