Uutiset

Yleinen

AGCO Suomi Oy muuttaa Kajaanissa

Kajaaniin Huurretielle avataan 7.10.2019 AGCO Suomi Oy:n uusi palvelukeskus, johon sijoittuvat myynti, huolto- ja varaosapalvelut. Toimipisteen virallisia avajaisia vietetään 22-23.11.2019.

”Palvelukeskuksella on uudessa paikassa tilaa mukavasti. Tontti on pihatiloiltaan iso ja päärakennus noin 1.500 m2. Pihalla on myös 900 m2:n katos vaihtokoneille” kertoo myyntipäällikkö Ilkka Ervasti.

Palvelupiste myy Valtra- ja Fendt -traktoreita, Sampo Rosenlew – leikkuupuimureita ja Kesla-metsätyölaitteita, sekä Fendt-heinäkoneita. Se tarjoaa myös laajan valikoiman työlaitteita sekä kunnallisteknisiin töihin, että urakointiin. Lisäksi myynnissä on esim. klapikoneita, aggregaatteja, työvaatteita, auton perävaunuja sekä laaja valikoima led-työvaloja ja lisävaloja.

Kuvassa kesältä Kajaanin varaosamyynnin henkilökuntaa vanhoissa tiloissa keväällä 2019 vasemmalta Janne Säkkinen, Minna Nissinen ja Mikko Schroderus.

Kainuussa AGCO Suomen huollosta vastaa Konehuolto Seppänen Oy. Huollolle on uudessa pisteessä tilaa noin 1000 m2. Halliin mahtuu sisälle jopa 15 konetta yhtä aikaa. Huoltohallissa on erillinen pesupaikka ja nykyaikaisin saatavilla oleva huoltokalusto käytettävissä.

Myynnissä, huollossa ja varaosissa palvelee yhteensä 14 asiantuntijaa. Kuusi asentajaa, työnjohto sekä kaksi varaosamyyjää ja konemyyjä. Jälkimarkkinoinnissa toimii neljä henkilöä. Myyntipisteen osoite on Huurretie 3 87500 Kajaani.

Lue seuraavaksi