Uutiset

Kuljetuskalusto

Wetteri Powerille uudet tilat Keminmaalle

Wetteri Power Oy:n uudet toimitilat rakentuvat Keminmaalle Valiontielle, Pohjaset Oy -konsernin logistiikkakeskuksen yhteyteen. Hyvien liikenneyhteyksien varteen rakennettava halli tulee olemaan kooltaan 1700 neliötä ja jopa 7 metriä korkea. Sen pinta-alasta valtaosa, yli 1400 neliötä on Wetteri Powerin käytössä.

Wetteri Powerin uusiin toimitiloihin tulee kuorma-automyynnin lisäksi kuorma-autojen, maansiirtokoneiden ja linja-autojen korjaamo- ja huoltotoiminnot. Korjaamotilat pitävät sisällään neljä kappaletta 34-metrisiä läpiajettavia raskaan kaluston korjaamopaikkoja, yhden 15-metrisen korjaamopaikan, varaosavaraston, muuta varastotilaa sekä toimisto- ja neuvottelutilat.

”Nykyiset tilat Kemissä ovat tulleet toimintamme kasvutavoitteiden kannalta epäkäytännöllisiksi. Nyt toimintamme tulevaisuuden vaatimukset on otettu huomioon heti suunnitteluvaiheessa. Uudet tilat tulevat tehostamaan toimintaamme ja parantamaan asiakaspalveluamme”, kertoo Wetteri Power Oy:n toimitusjohtaja Håkan Kunnari.

Työt Keminmaalla käynnistyvät vuodenvaihteessa ja toimitila on valmis ensi vuoden heinäkuun lopussa. Projektin rakennuttaja on Pohjaset Kiinteistöpalvelut Oy, joka valitsi hankkeen rakentajaksi Päätoimija-konserniin kuuluvan Rakennusliike Koivukoski Oy:n.

”Koivukoski on luotettava ja hyvämaineinen urakoitsija, jolla on laaja kokemus hallien ja korjaamojen rakentamisesta”, kertoo rakennushankkeen projektipäällikkö Pentti Vaara Pohjaset Kiinteistöpalvelusta. Vaaran mukaan halli rakentuu keskeiselle logistiikka-alueelle ja hyvien yhteyksien äärelle koko Pohjois-Suomea ajatellen. ”Lähellä on satamat ja isoja tehtaita. Oivallinen sijainti antaa hyvät mahdollisuudet palvella myös Pohjois-Ruotsiin päin”, jatkaa Vaara.

Päätoimijan talousohjattu rakentamistapa on luonnollinen toimintamalli Koivukosken rakentamisessa, siksi kustannustehokkuuden edellytykset on otettu huomioon jo suunnittelupöydällä. ”Hankkeen neuvottelut ovat sujuneet hyvässä hengessä ja olemme ymmärtäneet, että Wetteri Powerille tehokkuus ja toimivat tilat on ehdoton perusedellytys. Arvostamme yrittäjien rohkeutta tehdä investointeja, jotta liiketoiminta pysyy ajan vaatimalla tasolla ja kehittyy edelleen”, sanoo Päätoimijan myyntijohtaja Timo Haaraniemi.

Pohjoissuomalainen Wetteri Power Oy on osa Wetteri -konsernia. Wetteri Power myy Volvo kuorma-autoja sekä vastaa Volvo kuorma- ja linja-autojen sekä Volvo maansiirtokoneiden huolto- ja varaosapalveluista.

Lue seuraavaksi