Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo Truck Center Jyväskylän uudet tilat käyttöön 9.11.

Volvo Truck Center Jyväskylä

Volvo Truck Center Jyväskylän uusi huoltokorjaamo on valmis ja aukeaa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Jyväskylän uudessa toimipisteessä sekä asiakkaiden tarpeet että työntekijöiden turvallisuus ja työviihtyvyys ovat olleet rakennusprojektin tärkein päämäärä projektin alusta alkaen. Toimitilauudistuksen tavoite on sekä taata asiakastyytyväisyys että työntekijöiden työskentelyolosuhteiden nykyaikaisuus.

Jyväskylän Volvo Truck Centerin täysin uudet toimitilat avaavat ovensa asiakkaille maanantaista 9.11. alkaen. Huoltopäällikkö Markus Hämäläinen on ollut mukana rakennusprojektissa alusta alkaen.

”Jyväskylä on logistisesti merkittävässä solmukohdassa Suomea ja Volvo Finland haluaa palvella niin Keski-Suomen paikallisia kuorma- ja linja-autoasiakkaita kuin myös asiakkaita muualta Suomesta rakentamalla sinne uudet nykyaikaisella korjaamotekniikalla varustetut tilat, jotka palvelevat asiakkaita mahdollisimman hyvin”, hän kertoo uuden korjaamon tiloista iloisena.

Volvo Truck Center Jyväskylän korjaamopäällikkö Markus Hämäläinen
Markus Hämäläinen

Markus Hämäläinen kertoo, että Jyväskylän uudella korjaamolla on kuusi läpiajettavaa korjaamopaikkaa sekä diagnostiikkahalli. Korjaamopaikat ovat 32 metriä pitkiä nykyaikaisella tekniikalla varustettuja korjauslinjoja. Kohdepesuja varten yksi puolikas korjaamopaikka on varustettu pesulaitteilla. Aikaisempaan tapaan tiloissa toimii myös kuorma-automyynti sekä korjaamon hallinto ja varaosatoiminnot. Tilojen yhteispinta-ala on noin 2500 neliömetriä. Korjaamo palvelee Volvo ja Renault kuorma-autoasiakkaita sekä Volvon linja-autoasiakkaita.

Nykyaikainen korjaamo nykyaikaisilla korjaamovälineillä

Volvo Truck Center Jyväskylän uudet tilat ovat asiakkaan näkökulmasta avarat ja valoisat sekä kulkuyhteyksien puolesta helposti lähestyttävät. Uusissa tiloissa pystytään muun muassa ottamaan vastaan uusien mittojen mukaisia pitkiä kuorma-autoja erinomaisesti tilavan piha-alueen ansiosta. Työntekijät on huomioitu nykyaikaisilla korjaamovälineillä ja turvallisella ja mukavalla työskentely-ympäristöllä. Muun muassa vesikiertoinen lattialämmitys parantaa työskentelymukavuutta. Ympäristönäkökulmat on huomioitu muun muassa maalämmöllä.

”Haluamme toimia hyvissä ja turvallisissa kiinteistöissä, joissa henkilöstömme on mukava työskennellä ja asiakkaat saavat erinomaista palvelua. Autojen käyttövoiman muutokseen on Jyväskylässä myös varauduttu kaasuautojen huoltopaikalla, jossa on vaaditut turvallisuuslaitteistot ja kiinteistön sähkössä on huomioitu sähköautojen yleistymisen. Toteutamme investointisuunnitelmaamme asiakaskokemuksen parantamiseksi entisestään”, kommentoi Volvo Truck Center Jyväskylän huoltopäällikkö Markus Hämäläinen.

”Uusien tilojen, nostimien ja työkalujen ansiosta asiakkaiden palvelu on tehokasta ja yhdistettynä maan parhaaseen varaosalogistiikkaan saamme huollettua kuorma- ja linja-autot nopeasti”, summaa Markus Hämäläinen Volvo Truck Center Jyväskylän etuja.

Avajaiskahvit tarjolla ke 11.11. klo 9 – 15

Uuden Volvo Truck Centerin avajaisia juhlitaan normaalin keskiviikkopäivän työn vilskeen keskellä 11.11. Markus Hämäläinen toivottaa kaikki tervetulleiksi kakkukahveille, jotka ovat tarjolla klo 9–15. Avajaisten kunniaksi on avajaistarjouksia korjaamopalveluista. Uuden malliston Volvot ovat myös nähtävissä.

Jyväskylän uusi Volvo Truck Center on auki 9.11. klo 7 alkaen osoitteessa Huletie 10, 40320 Jyväskylä.

Lue seuraavaksi