Uutiset

Kuljetuskalusto

Volvo diagnostiikka tuo vianmäärityksen lähelle asiakasta

Volvo Group Truck Center ja Bus Center Vantaan tarjoama Volvo diagnostiikka on Suomessa uusi palvelu, jonka tarkoituksena on tarjota asiakkaille vaivatonta palvelua tuomalla mekaanikot asiakkaan luokse. Volvo diagnostiikka palvelee Volvo kuorma- ja linja-autoja sekä Renault kuorma-autoja ja hyötyajoneuvoja.

”Olemme ylpeitä voidessamme esitellä ensimmäisenä Suomessa uuden pääkaupunkiseudulla liikennöiville asiakkaillemme suunnatun huoltopalvelukonseptin. Asiakas voi ajanvarauksen kautta tilata diagnostiikka-auton ajoneuvonsa luokse terminaalille, satamaan, huoltoasemalle tai jopa omalle toimipisteelle. Palvelun tarkoituksena on vähentää asiakkaan poissaoloaikaa ja kuljettajien odotusaikaa sekä lisätä ajoneuvon käyttöastetta”, sanoo Volvo Group Truck Center ja Bus Center Vantaan huoltopäällikkö Panu Leivo.

”Jos asiakkaan ajoneuvossa ilmenee toimintahäiriö, Volvo diagnostiikan mekaanikot voi varata tulemaan paikan päälle. Volvo diagnostiikan tehtäviin kuuluu muun muassa vikojen diagnosointi, pienien vikojen korjaukset, kalibroinnit ja lisävarusteiden ohjelmoinnit. Mekaanikot tarkastavat tarvittaessa ennakkoon huoltoon varattuja ajoneuvoja mahdollisten vikailmoitusten ja varaosatarpeiden osalta, jotta auton saapuessa korjaamolle tarvittavat resurssit ja tarvikkeet on jo valmiina”, kertoo Leivo.

Volvo diagnostiikka palvelee arkisin kello 7.00-15.00 tai erikseen sovittuna ajankohtana ja se on varattavissa puhelimitse palveluaikoina suoraan Volvo diagnostiikka -palvelun mekaanikoilta sekä muina aikoina korjaamon asiakaspalvelusta. Palvelun toiminta-alueeseen kuuluu pääkaupunkiseudun lisäksi muun muassa Kirkkonummi, Sipoo, Tuusula, Kerava, Veikkola, Järvenpää ja Nurmijärvi.

Lue seuraavaksi