Uutiset

Kuljetuskalusto

Vistema ja Colmec yhteistyöhön – uusi palvelukonsepti raskaalle kalustolle

Raskaan kaluston monimerkkihuoltona sekä Iveco– ja MAN-merkkihuoltona tunnettu Vistema on solminut yhteistyösopimuksen tunnetun pohjoismaisen rengasyrityksen Colmecin kanssa. Yhteistyön tarkoituksena on tuoda uudenlainen palvelukonsepti Suomen markkinoille.

Tähtäimessä kustannustehokkuus asiakkaalle
Colmecilla, pohjoismaisena toimijana ja muun muassa Ruotsin johtavana pinnoitettujen renkaiden valmistajana, on hyvä tuntuma asiakkaiden tarpeisiin. Yhtiön periaatteisiin on aina kuulunut tiivis vuoropuhelu kuljetusyrittäjien kanssa. Myös Vistemalla on näyttöä asiakassuuntautuneesta toiminnasta. Viime vuosina yritys on nimenomaan yhteistyössä asiakkaidensa kanssa kehittänyt voimakkaasti palveluitaan erikoisosaajasta yhä laajemman palvelukokonaisuuden tarjoajaksi. Rengasyhteistyö on luonnollista jatkoa kehitykselle.
”Uskomme vahvasti, että riittävän laaja palvelukokonaisuus ja siihen liittyen mm. ennakoiva rengashuolto ovat niitä tekijöitä, joilla huolto pystyy tarjoamaan asiakkaalle uutta kouriintuntuvaa sekä aitoa kustannustehokkuutta”, sanoo Visteman omistajan Alppila-yhtiöiden asiakkuuspäällikkö Esa-Pekka Rask.
”Kun Visteman osaamiseen ja uudistushaluun yhdistetään Colmecin ammattitaito kuorma-autojen ja linja-autojen renkaiden parista, niin saadaan kiistatta kilpailukykyinen palvelu. Molemmilla on lisäksi kykyä ja halua aitoon keskusteluun asiakkaiden kanssa”, täydentää myyntijohtaja Markku Asikainen Colmecilta.

Liikkeelle lähdetään laajalla valikoimalla. Uusia ja pinnoitettuja renkaita löytyy isoihin ja pieniin kuorma-autoihin vannekokoihin 17,5” – 22,5”.

Toisiaan täydentävät resurssit
Paitsi toimintakulttuurin ja ammattitaidon osalta yrityksillä on muutenkin hyvät lähtökohdat yhteistyölle. Visteman palvelupisteet Vantaalla ja Keravalla sekä Colmecin varastot Vantaalla muodostavat erittäin toimivan kolminaisuuden, jossa on helppo toimia joustavasti joka suuntaan. Nopeat yhteydet Ruotsin varastoihin ja tehtaalle viimeistelevät kokonaisuuden. ”Palvelupisteemme sijaitsevat maan keskeisten logistiikka-alueiden ja vilkkaimpien liikenneväylien tuntumassa. Tällä on iso merkitys jatkossa, kun huollon on pyörittävä yhä lyhyemmillä vasteajoilla”, sanoo Esa-Pekka Rask.

Lue seuraavaksi