Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot myy, huoltaa ja korjaa – Uusissa tiloissa Tampereen talousalueella

Sijainniltaan uusi hyötyajoneuvokeskus on oivallisessa paikassa. Alueen liikenneyhteydet rakentuvat jatkossa nykyistä monipuolisemmiksi, joka lisää alueen helppoa saavutettavuutta. Viereisellä tontilla on rakenteilla myös VAK Oy:n päälirakenne-, maalaamo- ja huoltopiste, joka monipuolistaa palvelujen tarjontaa hyötyajoneuvoasiakkaille vielä tämän vuoden aikana.

–Meille on helppo tulla molemmista läntisen kehätien Kurikan liittymistä, toteaa uuden Tampereen Veho hyötyajoneuvokeskuksen alue-johtaja Rami Keinänen. Iso piha-alue ja pitkät aukioloajat sekä monipuolinen tarjonta tekevät asioinnista helppoa, lisää Keinänen.  

Tärkeä markkina-alue automyynnille

Tampereella Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter -pakettiautoja ja Mercedes-Benz -kuorma- sekä linja-autoja sekä Mitsubishi Fuson Canter -mallistoa.

Tampereen talousalue on merkittävä automyynnin keskittymä. –Kevyiden ja keskiraskaiden kuorma-autojen markkinaosuutemme on valtakunnallisesti 50 prosentin luokkaa, kertoo Veho hyötyajoneuvoista vastaava johtaja Juha Ruotsalainen. Kasvua haemme raskaissa kuorma-autoissa ja pakettiautoissa, joiden osalta markkinaosuutemme ovat raskaissa kuorma-autoissa noin 13 prosenttia ja pakettiautoissa 10. Tampereen talousalueen merkitys on suuri juuri näissä ajoneuvoluokissa ja uudet toimitilat antavat meille paremmat edellytykset entistä menestyk-sellisempään toimintaan alueella ja valtakunnallisesti, lisää Ruotsalainen.

Valtuutettu monimerkkikorjaamo palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Renault- ja Sisu-kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö. Yhteensä tiloja on n. 5500 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajanmukaisiin välineisiin ja toimiviin uusiin tiloihin takaavat nykyaikaisen, asiakaslähtöisen ja ammattimaisen myynti- ja huoltopalvelun.  

Täyden palvelun toimipiste

Uusi Tampere-Pirkkalan hyötyajoneuvokeskus on todellinen täyden palvelun toimipiste. Huolto- ja korjauspaikkojen lisäksi käytössä on jarru- ja tehodynamometri. Tehodynamometri on ollut heti kovassa käytössä. Sillä mitataan teholukemien lisäksi kulutuslukemia ja paikallistetaan mahdollisia vikakohteita. Myös vauriokorjaustoimintaan on panostettu ja sitä varten on erillinen nelipaikkainen korjaamo-osasto. Vara-osavarasto on varustettu neljällä tietokoneohjatulla Tornado-nostimella, joka tuo tarvittavat osat nopeasti ja luotettavasti niitä tarvitseville.

Kaikkiaan huoltokorjaamolla on kahdeksan läpiajettavaa huolto- ja korjauspaikkaa, erillinen nelipaikkainen vauriokorjaamo sekä dynamometrihalli, jossa on jarrydynamon
lisäksi mm. kuorma-autojen teho-dynamometri. Lisäksi paketti- ja kevytkuorma-autoille on erillinen kuuden huoltopaikan korjaamotila sekä erillinen täysmittainen pesulinja,
joka on varustettu mm. Tammer-maticin uudella harjapesukoneella.
Pesulinjalla pestään kaikenkokoisia hyötyajoneuvoja.

Myynnin henkilöstössä on 3 automyyjää ja 1 myyntipäällikkö, huollon puolella on 30 asentajaa ja 11 toimihenkilöä huollon puolella. Tampereen Hyötyajoneuvokeskuksen yhteydessä toimii myös yksi valtakunnan Veho Vaihtoautokeskuksista.

Palvelujen tuomisella lähelle asiakasta ja laajoilla aukioloajoilla helpotetaan huolto- ja korjaustoiminnan suunnittelemista ja ajoittamista. Veho Hyötyajoneuvot Tampere palvelee asiakkaitaan viitenä päivänä viikossa vuorotyönä ja lauantaina vielä yhdessä vuorossa. Lisäksi palveluun kuuluu mm. 24h Service sekä myös hyötyajoneuvojen vuokraustoiminta VehoRent-palvelun kautta. Aukioloajat ovat arkisin klo: 7.30–21.00 ja lauantaisin 7.30–15.00. Tiloissa toimii myös 60-paikkainen lounasravintola joka arkipäivä.

Lue seuraavaksi