Uutiset

Kuljetuskalusto

Vehco on ostanut Paetronics oy:n

AddSecuren omistama Fleet Management Systems -toimittaja Vehco on ostanut suomalaisen ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics oy:n.

Pian sen jälkeen, kun AddSecuresta tuli Vehcon uusi omistaja toukokuussa 2018, Vehco ilmoitti ostavansa Hollannin johtavan Fleet Management -järjestelmien tarjoajan Groeneveld ICT:n. Paetronicsin ostamisella Vehco jatkaa kasvustrategiaa ja edistää tavoitettaan olla johtava Fleet Management -järjestelmien tarjoaja Euroopassa raskaille hyötyajoneuvoille.

Kaupan myötä Vehco vahvistaa markkinajohtajuuttaan Pohjoismaissa ja sillä on vankka pohja Euroopan kasvulle. Samalla yhtiö laajentaa osaamistaan uusimmista laitteisto- ja ohjelmistoalustoista, vahvistaa ja lisää tuotekehityskapasiteettiaan.

”Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Paetronics-tiimin Vehco-perheeseen. Sekä Vehco että Paetronics ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen Suomessa ja kaikkialla Euroopassa ajoneuvojen seuranta- ja logistiikkapalveluita. Lisäksi kahden yrityksen liiketoimintastrategiat, menestystekijät ja asiakkaat sopivat hyvin yhteen”, Vehcon toimitusjohtaja Magnus Orrebrant sanoo.

”Olemme iloisia voidessamme liittyä Vehco-tiimiin ja jakaa tietoa, kokemusta ja resursseja. Yhdistämisen kautta Paetronicsin potentiaalia voidaan parhaiten hyödyntää ja kasvua voidaan saavuttaa halutussa mittakaavassa”, Paetronics oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä sanoo.

”Yritysosto vahvistaa entisestään Vehcon ja AddSecuren asemaa Pohjoismaissa ja sopii hyvin yhtiön yleiseen kasvustrategiaan ja visioon tulla markkinoiden suurimmaksi FMS-toimittajaksi. Paetronicsille tämä yhdistyminen on mahdollisuus liittyä laajaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan”, sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

Kauppa kattaa sata prosenttia Paetronics oy:stä ja sen ruotsalaisesta tytäryhtiöstä Econen ab:sta. Paetronics sulautuu Vehcoon täysin ja toimii jatkossa Vehcon tuotemerkkien alla.

Lue seuraavaksi