Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusien Renault Trucks kuorma-autojen kiertue oli menestys

Renault Trucks T-High

Uuden Renault Trucks -malliston ”Diamond Tour 2021” -kiertue järjestettiin Suomessa marras-joulukuussa 2021 neljällätoista paikkakunnalla ympäri Suomen. Palaute koeajajilta Renault Trucks kuorma-automalliston uudistuksista oli erittäin positiivista – uudet mallit otettiin sekä kuljetusyrittäjien että kuljettajien keskuudessa erinomaisesti vastaan.

Erityisesti uudistunut ergonomia, ohjaamon hiljaisuus, lisääntyneet säilytystilat sekä ajettavuus miellytti koeajajia kiertueella. ”Ergonomia ja päivittynyt voimansiirtolinjaa sai kiitosta, moottori ja vaihteisto toimivat hienosti yhteen”, Renault Trucksin myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo. Takana on tuhansia kilometrejä ja satoja koeajoja. ”Iloksemme saimme huomata, että kiertue veti hienosti koeajajia. Uusi T-sarja sai varauksettomat kehut.”

Renault Trucksin houkuttelevuutta lisää kaluston toimintavarmuus ja kestävyys, kustannustehokkuus ja mukavuus. ”Huomaamme aina, että moni on koeajojen jälkeen positiivisen hämmentynyt. Renault Trucksin miellyttävyys ja toimivuus yllättävät usein. Kiertueautot myytiin nopeasti, mutta autoja on tilattavissa nopeaan toimitukseen ja uusia esittelyautojakin valmistuu talven aikana,” Gerpe jatkaa.

Renault Trucks

Uusi Renault jo kevään tuotannosta

”Uusia Renault Trucks tehdastilauksia saadaan Suomeen kevään tuotannosta. Kuorma-autoja on saatavilla myös nopeaan toimitukseen. Pystymme toimittamaan autoja tällä hetkellä toukokuun 2022 tuotannosta ja varastoautojakin kannattaa tiedustella Renault Trucks -myyjiltä.”

Uusista koeajoista voi sopia ottamalla yhteyttä lähimpään Renault Trucks -jälleenmyyjään: Volvo Truck Center, Wetteri Power, Autokilta Trucks, Käyttöauto Trucks ja Raskaspari.Lue seuraavaksi