Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi täyssynteettinen Teboil Super HPD ECV 5W-40

Täyssynteettinen Teboil Super HPD ECV 5W-40 on erityisesti suomalaisiin olosuhteisiin suunniteltu huippulaatuinen raskaan kaluston dieselmoottoriöljy. Uutuusöljyn erinomaiset virtausominaisuudet takaavat moottorin moitteettoman voitelun heti kylmäkäynnistyksestä alkaen. Se suojaa moottoria luotettavasti myös kuumassa ja äärimmäisen rasittavassa käytössä. Tuotteen suunnittelun lähtökohtana ovat olleet erityisesti työkoneiden vaatimukset, mutta se sopii hyvin myös maantiekäyttöön. 

Öljyn laaja viskositeettialue sekä kattava suorituskyky tekevät siitä oikean valinnan hyvin moneen käyttökohteeseen oli kyseessä sitten uusi tai vanhempi kalusto. Öljyn valmistuksessa on käytetty tehokasta lisäaineistusta, joka on yhteensopiva useimpien ajoneuvojen pakokaasupäästöjen hallintajärjestelmien kanssa. 
”Suorituskyvyn puolesta kyseessä on super-tuote, joka on suunniteltu vastaamaan suomalaisen asiakaskunnan vaatimuksia. Tämän tuotteen kehitystyössä lähtökohtana ovat olleet erityisesti maanrakennus- ja metsäkoneyrittäjien tarpeet. Se sopii kuitenkin myös hyvin moniin muihin käyttökohteisiin.”

”Kuten muutkin öljymme, Teboil Super HPD ECV 5W-40 valmistetaan Suomessa Haminan voiteluainetehtaalla”, tuoteryhmäpäällikkö Juha-Pekka Riihimäki toteaa. 

Virtaa kylmässä – tehosuojaa kuumassa

Öljyllä on erinomaiset kylmäominaisuudet, jonka myötä se suojaa moottoria heti tehokkaasti kylmäkäynnistyksissä. Hyvät juoksevuusominaisuudet parantavat myös polttoainetaloutta ja vähentävät moottorin tuottamia pakokaasupäästöjä.
Samaan aikaan poikkeuksellisen hyvät kuumaominaisuudet takaavat suojaavan voitelukalvon myös kuumalle ja raskaasti kuormitetuille moottoreille, minkä vuoksi öljy sopii erityisesti työkoneiden moottoriöljyksi. 

”Työkoneita käytetään tyypillisesti raskaasti kuormitettuna ja pölyisissä olosuhteissa. Myös ajoviiman jäähdyttävä vaikutus on vähäisempi kuin maantiekalustossa. Moottoriin ja jäähdyttimeen voi kertyä likaa, joka entisestään nostaa moottorin käyttölämpötilaa”, Riihimäki perustelee.
Korkealaatuinen täyssynteettinen perusöljy vähentää myös öljyn haihtumista, jolloin öljyn kulutus on alhaisempaa.

Tehokas lisäaineistus

Raskaassa käytössä palaa paljon polttoainetta, jolloin myös palojäämiä syntyy runsaasti. Uudemmissa moottoreissa tyypilliset pakokaasun takaisinkierrätysjärjestelmät omalta osaltaan lisäävät tarvetta öljyn puhtaanapito-ominaisuuksille. Uutuusöljyssä onkin erittäin tehokas lisäaineistus, joka neutraloi moottorin toiminnan kannalta haitalliset happamat palojäämät sekä ehkäisee haitallisten noki- ja likakertymien syntymistä.

Voimakas kulumisenestolisäaineistus sekä laadukas täyssynteettinen perusöljy suojaavat moottoria luotettavasti kulumista vastaan myös kaikkein ankarimmissa käyttöolosuhteissa. Moderni lisäaineistus on yhteensopiva useimpien ajoneuvojen pakokaasun jälkikäsittelylaitteiden, kuten hiukkasuodattimen ja katalysaattoreiden kanssa.
Teboil Super HPD ECV 5W-40 ylittää monet kansainvälisten luokitusjärjestöjen ja moottorivalmistajien suorituskykyvaatimukset, esimerkiksi: API CJ-4, ACEA E9 ja E7; Volvo VDS-4, Mercedes-Benz MB 228.31, MAN M3575, CAT ECF-3, Renault RLD-3 sekä Cummins CES 20081. 

Teboililta kattava moottoriöljyvalikoima raskaaseen käyttöön

Teboil kehittää jatkuvasti valikoimaansa. Nyt markkinoille tuotu uutuus kuuluu Super HPD ECV -sarjaan, jossa on aikaisemmin ollut tarjolla tuotteet 10W-40- ja 15W-40-viskositeettiluokkiin. 

”Super HPD ECV 5W-40 on kokonaan uusi tuote, eikä ainoastaan päivitys vanhalle tuotteelle. Öljyssä käytetään laadukasta täyssynteettistä perusöljyä sekä uudenaikaista lisäaineistusta”, Riihimäki toteaa. 

Teboilin voiteluaineiden tuotevalikoima on kehittynyt voimakkaasti viimeaikoina – ja tänä vuonna on tulossa vielä useita muita uutuuksia.
”Noin vuosi sitten esittelimme Teboil Super XLD EEV 5W-30 -öljyn, joka on erityisesti raskaalle maantiekalustolle suunniteltu moderni Low SAPS -öljy. Lisäksi toimme viimevuoden aikana markkinoille kaksi uutta hydrauliikkaöljyä sekä kaksi uutta kevyen kaluston öljyä”, Riihimäki listaa.

www.teboil.fi

Lue seuraavaksi