Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi talviolosuhteiden Hankook vetoakselille

Hankook tuo markkinoille uuden raskaankaluston rengasmallin. Se on vaativiin talviolosuhteisiin räätälöity vetoakselin rengas DW07. Renkaan lumihiutaletunnus (3PMSF) vahvistaa renkaan todellisen talvisuorituskyvyn. Edeltäviin malleihin verrattuna rengas antaa jopa 25 % paremman lumipidon ja jopa 13 % enemmän ajokilometrejä talvisilla teillä.

SmartControl DW07 -renkaan kulutuspinnan muotoilun suunnittelussa keskityttiin suorituskykyyn ja turvallisuuteen lumella sekä talvisilla teillä. DW07:ssä on 8 % aiempaa leveämpi kulutuspinta, mikä suurentaa renkaan ja tiepohjan kosketuspintaa parantaen siten pitoa ja ajo-ominaisuuksia. Lisäksi kulutuspinnan viisi vettä poistavaa pääuraa suojaavat vesiliirrolta. DW07:n puoliavoimen olka-alueen muotoilun kanssa renkaan lamellit parantavat pitoa jään ja lumen peittämillä teillä.

Jarrutusta ja pitoa parantavat myös kulutuspinnan kuviopalojen särmikäs pinta, jonka ansiosta rengas saa erinomaisen pidon tiehen. DW07:ään kehitettiin myös uusi kumiseos, joka on optimoitu rankkoihin talviolosuhteisiin, pysyy kimmoisena alhaisissa lämpötiloissa ja tekee renkaasta erittäin kylmänkestävän sekä mahdollistaa suuren jarrutustehon myös hyvin alhaisissa lämpötiloissa. Maahantuojana on Koivunen Oy.

Lue seuraavaksi