Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi rekkapesuri Kasitien varteen

Ahlqvist Services on avannut uuden rekkapesurin valtatie 8:n varteen Laitilaan, hieman Laitilan keskustasta Turkuun päin. Pesulaitteena on Kärcher Professional -pesuautomaatti. Sillä onnistuu 25 metriä pitkän yhdistelmän pesu. Pesuhalliin mahtuu pisimmillään 32 metrin ajoneuvoyhdistelmä esimerkiksi osittain painepesurilla pestäväksi. Ahlqvist Servicesin Tony Ahlqvist sanoo puoliperävaunuyhdistelmän pesun vievän aikaa 12 minuuttia. Rekkapesupalvelu on auki arkisin virka-aikana 7–16.

Ahlqvist Services on alun perin maskulainen yritys. Tänä päivänä sillä on raskaan kuljetuskaluston korjaamopisteet Ruskolla, Uudessakaupungissa ja Laitilassa, jonka yhteyteen tämä uusi rekkapesuri nyt avattiin. Pesulinja palvelee myös korjaamolle menevien autojen pesussa. Puhdasta autoa on paljon mukavampi korjailla tai huoltaa. Ja pesun yhteydessä ilmenee usein piilossa olleita vikoja.

Raskaan kuljetuskaluston korjaamotoiminnan ohella Laitilan toimipisteessä on rengaspalvelupiste asennuskoneineen sekä raskaan kaluston katsastuspalvelu. Lisäksi yrityksellä on omaa pressutuotantoa sekä tietysti myös niiden korjausta. Ahlqvist Services on itsenäinen toimija, eikä se kuulu mihinkään valtakunnalliseen korjaamoketjuun.

Marraskuun ensimmäisenä perjantaina Laitilan pisteellä vietettiin rekkapesurin avajaisia pienten konepäivien merkeissä. Yleisöä olikin saapunut paikalle melkoisen paljon näin pitkän messuhiljaisuuden jälkeen. Paikalla nähtiin myös Ahlqvist Servicesin yhteistyökumppaneita.Lue seuraavaksi