Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Pfreundt pSarjan pyörä- kuormaajavaakamallisto

Vaakaan voidaan liittää useita eri tulostinmalleja asiakkaan tarpeen mukaan. Tässä mallissa löytyy perustoiminnot kuten esim. varastopunnitustoiminto (10 muistipaikkaa), auton ja perävaunun punnitus erikseen, sekä tavoitepainotoiminto.

Monipuolinen pControl-vaaka

pControl on vakaushyväksytty, laajoin toiminnoin varustettu vaaka. Siinä on tiedonsiirron lisäksi runsaasti muistitoimintoja erilaisiin tarpeisiin. Käyttöä helpottaa uusi nerokas ”vääntöpainike” sekä ohjelmoi-tavat painikkeet, jonka avulla toimintojen ohjaus on nopeaa ja helppoa. Näppäimet ovat valaistut. Käyttömukavuutta parantaa myös 4-värinäyttö. Tarvittaessa vaakaan voidaan liittää 2 kpl kameroita. pControl voidaan käsitellä useita varastopunnituksia samanaikaisesti, sekä suorittaa esim. normaalia myyntikuormausta. Vaakaan voidaan itse määritellä useita raportteja ja yhteenvetoja, jotka helpottavat ja nopeuttavat (selkeyttävät) tilastojen tulostusta. Tiedonsiirtoon on useita vaihtoehtoja, USB-tikku, GSM, GPRS, WLAN. Myös GPS-paikannus on mahdollinen.

Toimisto-ohjelmissa on runsaasti eri vaihtoehtoja tarpeesta riippuen. Uutta tekniikkaa edustava sisäänrakennettu digitaalinen paineanturi sekä uusi punnitusohjelma mahdollistavat tarkan ja nopean punnituksen myös epätasaisella alustalla. Edellä mainittu ohjelma on myös WK-50 sekä WK-50 S -malleissa. Ohjelma voidaan myös päivittää aikaisemmin toimitettuihin vaakoihin.

Pfreundt-mallisto käsittää nyt viisi eri vaakamallia. –Koska WK-50 sekä pSarjan vaa’oissa voidaan käyttää useita eri tulostintyyppejä, löytyy mallistosta varmasti oikea ratkaisu helposti, sanoo Oy Fodio Ab:n toimitusjohtaja Kim Forsberg ja jatkaa: –Meiltä löytyy myös hihna-, koukku- , runkovaakoja sekä vakaushyväksytyt vaakalaitteet jäteautoihin kuten taka-, sivu- ja etulastaajaan.

Lue seuraavaksi