Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi perävaunuvuokraamo BTR Finland Oy

BTR on yksityisessä omistuksessa oleva, taloudellisesti vakaa yritys, joka on aloittanut perävaunujen vuokrauksen vuonna 2002 Virossa. Toimipisteet Latviassa ja Liettuassa avattiin vuonna 2011 ja BTR Finland Oy aloitti toimintansa Suomessa tammikuun alussa 2016.

Vuokrattavaa perävaunukalustoa on kaikkiaan n. 600 yksikköä ja BTR on Baltian alueen johtava perävaunuvuokraamo. Henkilökuntaa on tällä hetkellä 5 henkilöä. Pienen organisaation etuja ovat prosessien yksinkertaisuus, nopeat päätökset, joustavuus tarvittaessa ja turhan byrokratian puuttuminen. Kevyt kulurakenne näkyy asiakkaille kilpailukykyisinä vuokrahintoina ja uutena vuokrakalustona. BTR:ltä saa tarjouksen normaalikalustosta saman tien ja hieman erikoisemmasta kalustosta muutamassa päivässä.

Luotettavuus etusijalla

Kilpailukykyisen hinnan lisäksi perävaunun vuokraajalle on erittäin tärkeää vuokratun kaluston luotettavuus. Tien päälle rikkoutuva perävaunu ei ainoastaan sotke aikatauluja, pahimmillaan se saattaa merkitä oman asiakkaan menettämistä ja mahdollisia myöhästymissakkoja. Tästä syystä BTR pyrkii tarjoamaan mahdollisimman uutta ja luotettavaa kalustoa. ”Koko BTR:n fleetin vanhin perävaunu on vuodelta 2011. Huollamme vuokrakaluston säännöllisesti, hyväksi todettujen yhteistyökumppaneiden toimesta ja myymme vaunut keskimäärin 48 kk ikäisinä, jolloin kalusto on vielä hyväkuntoista. Pitämällä vuokrakaluston nuorena, pystymme minimoimaan ongelmat tien päällä. Mikäli kaikesta huolimatta tien päällä kuitenkin tulee ongelmia, tarjoamme 24h hälytyspalvelun Falckin kautta”, sanoo toimitusjohtaja Pekka Viljanen BTR Finland Oy:stä.

BTR Finlandin yhteistyökumppani on logistisesti erinomaisessa paikassa sijaitsevan Raskone Oy Vantaalla, jonka pihalla vuokrattavat perävaunumme ovat parkissa. ”Yhteistyön ansiosta voimme hyödyntää Raskoneen pitkiä aukioloaikoja (su 22:00 – pe 22:00 ja la 07:00 – 15:00) ja tarjota asiakkaillemme nouto- sekä palautusmahdollisuuden käytännössä kellon ympäri. Noudot onnistuvat myös sunnuntaina, kunhan niistä sovitaan etukäteen”, kertoo Viljanen.

Lyhyt- ja pitkäaikaisvuokrausta

BTR Finland on juuri vastaanottaneet ensimmäisen 30 kappaleen erän aivan uusia Schmitz-verhokapelliperävaunuja Suomeen ja tilauksessa on myös Schmitzin lämpötilasäädeltyjä perävaunuja. Näiden arvioitu toimitusaika on maalis—huhtikuun aikana. Lisää kalustoa tilataan tasaisesti kevään ja kesän aikana. BTR Finland tarjoaa perävaunuja sekä lyhyt- että pitkäaikaiseen vuokraukseen. Pitkäaikaiset sopimukset voidaan tarjota myös asiakkaan väreissä olevalla kalustolla.

”Kilpailukykyisten vuokrahintojen lisäksi voimme auttaa asiakkaitamme oman perävaunukaluston myymisessä. Uuden kaluston vuokraamisen edellytys on monesti vanhan kaluston poisto. Meidän hyvät myyntikanavat mahdollistavat helpon tavan päästä eroon vanhenevasta kalustosta, jonka tilalle tarjoamme uusia ja luotettavia perävaunuja”, Pekka Viljanen sanoo.

Pekka Viljasella on yli kymmenen vuoden kokemus työstä perävaunuvuokrauksen parissa. Hän kiteyttää BTR Finlandin toiminnan tavoitteen seuraavasti: ”Haluamme tarjota asiakkaille vaihtoehdon täällä jo toimiville perävaunuvuokraamoille ja antaa lisää mahdollisuuksia yhteistyökumppanin valintaan.”

Lue seuraavaksi