Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Nokian Noktop 86 -vetopinta maansiirtoon

Nokian Renkaiden uusi Nokian Noktop 86 -vetopinta tuo käyttövarmuutta vaativaan maansiirtokäyttöön. Uuden erikoiskumiseoksen ansiosta Nokian Noktop 86 -vetopinnan piston- ja viillonkestävyys ovat erinomaisia myös olosuhteiltaan haastavissa kaivoksissa ja sorakuopissa, joissa työskentelyalustana on louhittua kiveä.

”Esimerkiksi viiltävän kova kaivosmaailma vaatii renkailta erityisen paljon, sillä kulkuväylät ovat jo itsessään hankalia. Matkan varrelle saattaa osua vettä tai isompia kiviä ja ahtaissa tunneleissa esteitä ei aina ole mahdollista väistää. Nokian Noktop 86 -vetopinta on suunniteltu erityisesti tällaisiin haastaviin urakointikohteisiin”, kertoo Nokian kuorma-autonrenkaiden tuotekehityspäällikkö Teppo Siltanen.

Uusi Nokian Noktop 86 -vetopinta on suunniteltu lyhyille siirtomatkoille ja erityisesti off-road käyttöön erikoisajoneuvoihin. Pinnan isopalainen pintakuvio ja leveät urat varmistavat hyvän puhdistuvuuden ja pidon. Nokian Noktop 86 on suunniteltu 315/80R22.5 ja 13R22.5 -kokoisiin runkoihin ja on saatavilla vuoden 2013 alusta.

Uutuuspinnasta löytyy myös Nokian Renkaiden kehittämä ja patentoima kulumisvaroitin DSI (Driving Safety Indicator), joka helpottaa pinnan kulumisen seurantaa. Renkaan keskipinnassa olevat luvut kertovat, kuinka paljon renkaan pääurissa on jäljellä kulutuspintaa.

Lue seuraavaksi