Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi kannettava DG Dina -autovaaka

Punnituksen lisääntyneisiin tarpeisiin on nyt tarjolla DG Dinan uusi kannettava autovaakamalli, jolla voi punnita ajoneuvot henkilöautosta raskaaseen yhdistelmään. Pysähtymättä yliajaen tapahtuvan punnituksen ohella myös pysähtyen tapahtuva staattinen punnitustapa on mahdollista.

Uuden DG Dinan tärkein uusi ominaisuus on punnituslaatan 19 cm:llä kasvanut leveys, joka mahdollistaa normaalia leveämmällä rengasvarustuksella olevien ajoneuvojen sujuvan punnituksen. Laatan nettopunnitusleveys on nyt 90 cm. Leveämpi laatta antaa kuljettajalle enemmän pelivaraa ajolinjassa.

Punnituslaatat ovat kannettavaa mallia, vaikka yhden akselin maksimipaino voi olla jopa 60 tonni. Kantokahvoilla varustetun punnituslaatan paino on 35 kiloa ja sen koko on 95×80 cm. Lisävarusteena on tarjolla kätevät, rullamattotyyliset ajosillat tasaamaan punnituslaatan 2,2 sentin paksuutta esimerkiksi teliajoneuvoissa.

Hallintapaneeli, näyttö ja tulostin ovat vakiona yhdessä matkalaukkumaisessa laatikossa. Tieto laatoilta yksikölle kulkee varmatoimisen ja pituudeltaan 10-metrisen kaapelin kautta. Kahden erillisen punnituslaatan ja kaapeliyhteyden ansiosta laattojen sijoittelu on täysin vapaata, mikä mahdollistaa mitä erilaisimpien punnitusten toteuttamisen.

Muistitikkuun perustuva tiedonsiirtopaketti yrityksen omaan järjestelmään on saatavilla oleva lisävaruste. DG Dinan virtalähteenä voi olla tavallinen valovirta tai akkuvoima.

Uuden DG Dina –autovaa’an maahantuojana toimiva espoolainen Tmi Juhani Rahkonen on aloittanut myös kannettavien vaakojen vuokraustoiminnan.

Lue seuraavaksi