Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi Iveco Way-Range

Iveco S-Way

Iveco on julkistanut uudistuneen Iveco S-Way:n Iveco esitteli xC13-moottorin uusia edistyneitä ominaisuuksia, parempaa mukavuutta ja tehokkuutta, sekä S-Wayn parannettua aerodynamiikkaa ja huippuluokan ennakoivaa GPS-ajoa. Uudet ominaisuudet ja palvelut on kehitetty tekemään asiakkaan liiketoiminnasta tuottavampaa ja kuljettajan elämästä kyydissä mukavampaa, turvallisempaa ja verkottuneempaa.

Polttoainetaloudellinen Cursor xC13 -moottori

Iveco S-Way tarjoaa kuljetusyrityksille laajan valikoiman voimansiirtojärjestelmiä, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa. Moottorivalikoiman kärjessä on uusi xC13 Cursor, jonka on kehittänyt FPT Industrial, Ivecon sisarbrändi.

Uusi dieselmoottori sisältää huippuluokan voimansiirtotekniikoita, kuten Dual Flow Turbine Volute for Downspeeding -ominaisuuden sekä korkeamman polttoaineen ruiskutuspaineen (2 500 bar), uudet kevyemmät sylinterit, kampiakselin ja nokka-akselin, älykkäät apulaitteet ja kitkan vähentämisteknologian.

Tehokkain kokoonpano, joka pystyy tuottamaan jopa 580 hevosvoiman tehon ja 2 800 Newtonmetrin vääntömomentin, sopii täydellisesti raskaisiin tehtäviin, jotka vaativat maksimaalista suorituskykyä. 500 hv:n versio, jossa on 2 600 Nm:n vääntömomentti, on puolestaan ihanteellinen tehokkuuden maksimoimiseen pitkillä matkoilla, ja sen polttoainetehokkuus on parantunut jopa 10 prosenttia. Kehittyneiden uusien ominaisuuksien ja ammattitaitoisten palvelujen avulla polttoainetehokkuus voi kasvaa vielä neljällä prosentilla lisää.

Ennakoiva GPS tunnistaa nyt myös mutkat ja liikenneympyrät, ja mukauttaa vakionopeudensäätimen nopeuden sen mukaan. Eco Driving Mode -ajotila on optimoitu käyttämällä vaihteenvaihtostrategiaa, vääntömomentin saatavuutta ja EcoRoll-toimintoa, ja sitä hallitaan etänä telematiikan avulla.

Moottorin painoa on vähennetty 10 prosenttia, mikä tekee siitä nyt jopa tuotannosta poistunutta Cursor 11 -moottoria kevyemmän. Kestävyysstandardi on nyt 1,6 miljoonaa kilometriä, mikä on 33 prosenttia edeltäjäänsä korkeampi.

Uusi High Performance -moottorijarru on nyt 30 prosenttia tehokkaampi, ja se pystyy korvaamaan hidastimen useimmissa työtilanteissa. Kustannusten, painon ja polttoaineenkulutuksen osalta voidaan saavuttaa lisää etuja.

Uusi moottori on yhdistetty aiempaa nopeammin välitettyyn 17xHE Meritor -akseliin, mikä takaa entistäkin tasaisemman vedonsiirron yhdessä ZF:n 12-vaihteisen TRAXON Gen2 -vaihteiston kanssa. Vaihteisto sisältää useita päivityksiä, kuten Shift Assistant -vaihdeavustimen, joka synkronoi vaihtamiset ja moottorijarrutuksen, ja Reversing Assistant -peruutusavustin aktivoi peruutusvaihteen pysähdyttäessä.

Enemmän tehoa kestävään työntekoon

Uusi Iveco S-Way tarjoaa myös parempaa polttoainetehokkuutta ja suorituskykyä kaasuversiossaan, joka tuottaa 500 hv ja 2 200 Nm vääntöä vähentäen samalla polttoaineenkulutusta kymmenen prosenttia. Hyvä suorituskyky yhdistyy maakaasun tarjoamiin ympäristöetuihin, jotka auttavat vähentämään merkittävästi ajoneuvon päästöjä – jopa 90 prosenttia vähemmän CO2-päästöjä biometaanilla ajettaessa – sekä vähentämään merkittävästi melua vastaavaan dieselajoneuvoon verrattuna.

Mukavuutta ja turvallisuutta kaukokuljetuksiin

Iveco S-Way -mallin mukavuutta on parannettu entisestään muokkaamalla ajoasentoa henkilöautomaisempaan suuntaa. Ohjauspyörä on pienempi ja pystymmässä asennossa. Lisäksi sen säätövaroja on kasvatettu. Sisustuksessa on käytetty kontrastipintoja ja säilytystiloja on lisätty. Loogisesti sijoitetut kytkimet parantavat ergonomiaa, ja sähköinen seisontajarru automaattisella kytkennällä maksimoi sisätilaa entisestään.

Iveco Way-mallisto

Uutta on taitettava pöytä kojelaudassa matkustajan puolella. Pöydässä on myös kätevä USB-latauspistoke. Sekä ohjaamon sisällä että alla on lisää lokeroita tavaroiden ja papereiden säilyttämiseen. Kojelautapaneelissa on vakiona kaksi USB-liitäntää.

Näkyvyys on tärkeä tekijä raskaissa ajoneuvoissa, ja Iveco S-Way on erinomainen suurten ikkunoidensa, matalan kojelaudan ja suurten peiliensä ansiosta. Uusi Mirrorcams-vaihtoehto tarjoaa kuljettajalle entistä paremman näkyvyyden. Lisäksi nämä ovien yläpuolelle asennetut aerodynaamiset kamerat säästävät polttoainetta jopa 1,5 prosenttia tavalliseen peiliin verrattuna pienemmän tuulenvastuksen ansiosta.

Varustettu jokaiseen tehtävään

Iveco S-Way ja X-Way -malleissa on nyt uusi vahvistettu 9 tonnin ilmajousitus edessä. Tätä uutta täysilmajousitusta tarjotaan nyt useampiin alustavaihtoehtoihin, mukaan lukien ON+-versiot, 6×4- ja 8×4-tridemalustat.

6×2-autoissa on hyötyä uudesta vahvistetusta 9,0 tonnin teliakselista, jos autossa on päällirakenteena jätepakkaaja tai taakse asennettu nosturi.

Raskaampia tehtäviin on tarjolla uusi akseliperä 18x, jossa on uusi kotelo, kannatin ja jarrujärjestelmä. Se sopii jopa 60 tonnin kokonaispainoille ja tarjoaa kestävyyden, suorituskyvyn ja tehokkuuden yhdistelmän.

Personoi Iveco S-Wayn ulkoasua

Asiakkaat voivat nyt tehdä Iveco S-Way -mallistaan entistäkin yksilöllisemmän monien uusien personointivaihtoehtojen avulla. Uuden erottuvan kromipintaisen tai asemetallin kaltaisen mattapintaisen Iveco-logon lisäksi valittavana on kahdeksan säleikkövaihtoehtoa. Näihin kuuluvat kiiltävät pinnoitteet, metalliset elementit tai jopa korinväriset vaihtoehdot, joiden avulla omistaja voi mukauttaa Iveco S-Waynsa yrityksensä brändin mukaiseksi tai valita tyylin, joka saa ajoneuvon erottumaan joukosta.

Käyttäjäystävällisen ajoneuvokäyttöliittymän mukavaan ja stressittömään ajamiseen.

Innovatiivisella teknologialla on suuri vaikutus uuden Iveco S-Wayn ohjaamossa. 10- tai 12-tuumainen digitaalinen mittarinäyttö näyttää kuljettajalle ajoneuvon tiedot. Näyttö on muokattavissa kuljettajan yksilöllisten mieltymysten mukaan. Edistyneen ADAS (Advanced Driver-Assistance System) -käyttöliittymän ja täydellisen infotainment-integraation ansiosta tiedot esitetään selkeästi, mikä vähentää kuljettajan kognitiivista kuormitusta.

Täysin uusi täysin uudelleen konfiguroitava 10 tuuman infotainment-näyttö tuo median ja muut näppäinohjaimet kuljettajan ulottuville. Responsiivinen näyttö hallinnoi kaikkea ilmastoinnista täysin integroituun Alexa-kokemukseen. Langaton Apple CarPlay ja Android Auto tarjoavat pääsyn kaikkiin kuljettajan älypuhelimen sovelluksiin, ja uusi järjestelmä mahdollistaa myös kahden puhelimen samanaikaisen pariliitoksen Bluetooth-yhteyden kautta.

Iveco Way -mallisto

Iveco Way-Range -malleihin on nyt saatavana tason 2 edistykselliset kuljettajaa avustavat järjestelmät (Full Level 2 Advanced Driving Assistance Systems), mikä on suuri edistysaskel sekä turvallisuuden että ajomukavuuden kannalta.

Huipputason Drive Assist pystyy auttamaan kuljettajaa pitkillä matkoilla. Highway Assist auttaa kuljettajaa pysymään keskellä kaistaa havaitsemalla ja korjaamalla liikeradan poikkeamat kameran, aktiivisen ohjauksen ja kapasitiivisen hands-off-tunnistuksen avulla. Mukautuva vakionopeudensäädin Stop&Go varmistaa tasaisen nopeuden ylläpitämisen. Se pitää turvallisen etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon, ja hallitsee ajoneuvon automaattisen pysähtymisen ja liikkeellelähdön ruuhkassa ajettaessa.

Tämän lisäksi koko Way-mallistossa on kattava paketti turvallisuusominaisuuksia, kuten kuollutta kulmaa ja liikkeellelähtöä valvovat järjestelmät, jotka suojaavat lähellä olevia muita tienkäyttäjiä. Muita turvallisuusominaisuuksia ovat kuljettajan uneliaisuuden tunnistus, älykäs nopeusavustin ja alkolukko.

Uudet digitaaliset ominaisuudet ja palvelut kuljettajan ja kalustovastaavana tarpeisiin.

Päivitetyssä turvallisuusraportointitoiminnossa hyödynnetään uutta ADAS-järjestelmää, joka tarjoaa kehittyneempiä automaattisia raportteja, jotka opastavat kuljettajaa turvallisempaan ajamiseen. Iveco Driver Pal -kumppani on nyt täysin integroitu infotainment-järjestelmään, ja antaa kuljettajalle mahdollisuuden käyttää toimintojen ääniohjausta. Easy Way -sovellus on päivitetty aikaa säästävillä, tuottavuutta lisäävillä ominaisuuksilla, kuten digitaalisella tarkistuslistalla, kaukosäätimillä ja interaktiivisella käyttöoppaalla.

Iveco Way-mallisto

Iveco S-Wayn liitettävyys on avannut uusia toimintoja kalustovastaaville. Iveco ON -asiakasportaalissa voi seurata ja hallita ajoneuvoja, ja tehostaa liiketoiminnan hallintoa. Iveco ON -portaalin kautta käytettävien uusien etäkomentojen avulla voidaan hallita etänä useita ajoneuvoasetuksia, mikä varmistaa, että Iveco S-Wayta ajetaan aina tehokkaasti ja turvallisesti. Ennakoiva diagnostiikka -palvelu käyttää uusia algoritmeja ajoneuvon kunnon ja sen osien jäljellä olevan käyttöiän seuraamiseen.Lue seuraavaksi