Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusi DAF-rekkakeskus avautuu 13.12.

Nordic Truckcenter

DAF-kuorma-autojen jälleenmyynti, varaosatoimitukset ja huolto paranevat, kun Nordic Truckcenter Oy avaa uuden päätoimipisteen Tammiston kauppatielle Vantaalle. Investoinnin myötä palvelukyky nousee Suomessa korkeammaksi kuin koskaan aiemmin.

DAF-kuorma-autoja maahantuova Nordic Truckcenter Oy muuttaa joulukuussa lähelle Helsinki-Vantaan lentokenttää, Tuusulanväylän ja Kehä 3:n kupeeseen. Luvassa on monipuolinen automyynti-, huolto- ja varaosakeskus, joka merkitsee monia parannuksia ammattiautoilijoille.

Korjaamotila lähes kolminkertaistuu, joten kuorma-autot saadaan huomattavasti nopeammin huoltoon. Myös palvelutarjonta laajenee, kun käytössä on muun muassa jarrudynamometri ja 25 tonnin Koni Skylift -nosturi. Digipiirturit voidaan tarkastaa nopealla aikataululla, myös IC-piirturit.

Varaosapuolen kapasiteetti tulee kasvamaan yli kolmanneksen aiemmasta. Vuoden 2022 alussa myös aukioloajat laajenevat nykyisestä.

Nordic Truckcenter Oy:n tiloissa asiakkaita palvelee Vamos Oy:n rekkapesu, ja vieressä olevassa rakennuksessa toimii muun muassa rengashuolto, joten Tammiston kauppatie 33:ssa avautuu monipuolinen raskaan liikenteen palvelukeskus.Lue seuraavaksi